Αντωνιάδης: «Καλύτερος παίκτης ο Τεττέη - Εκεί θέλει ενίσχυση ο Παναθηναϊκός»
Ο Αντώνης Αντωνιάδης ξεχώρισε τον Ανδρέα Τεττέη από το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Το σχόλιο για τον Ράφα Μπενίτεθ.
Στο τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα απάντησε η θρυλική μορφή του «Τριφυλλιού», ο Αντώνης Αντωνιάδης.
Αναλυτικά στο paixebala.gr:
Μοιραία η κουβέντα έφθασε στον Παναθηναϊκό του αύριο. Αυτόν που δεν θα έχει τον Ράφα Μπενίτες στο τιμόνι του.
«Ο Μπενίτεθ άλλαζε οκτώ παίκτες κάθε αγωνιστική. Δεν γίνεται έτσι ομάδα. Χρειάζεται κορμός πάνω στον οποίο θα στηρίζεται»
-Σήμερα ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού;
«Ο Τεττέη. Αν του πάρουν δίπλα ένα φορ που θα σκοράρει, θ’ αναπτυχθεί περισσότερο. Γιατί αυτός προτιμά να παίζει στα πλάγια»
-Για να δούμε αγωνιστικά ξανά τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή, διεκδικητή του τίτλου, σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση;
«Θέλει τερματοφύλακα, έναν στόπερ που θα τρώει την μπάλα, όπως ήταν ο Καλιτζάκης ή ο Καψής, έναν κόφτη και σέντερ φορ.
Μια τετράδα από προσωπικότητες που μαζί με τον Τεττέη θα δημιουργήσουν τη βάση στην οποία θα στηριχτεί ο Παναθηναϊκός για να κυνηγήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: «Τρελάθηκε» με τη Λεωφόρο – Η ερώτηση που έκανε
- Παναθηναϊκός: Περιμένει τον Μορίτα – Μεγάλη «μάχη» για την υπογραφή του
- «Κλείνει στην Τράμπζονσπορ ο Φαν Ντρόγκελεν που ήθελε ο Παναθηναϊκός»
- Η πεντάδα-«χρυσάφι» του Παναθηναϊκού – Ποιοι βρίσκονται στην κορυφή και τα ποσά
- Παναθηναϊκός: Focus στον παικταρά για το «1»