Παναθηναϊκός: Μαζί στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι Μπενίτεθ και Κορόνα

Οι Ράφα Μπενίτεθ και Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα εμφανίστηκαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Μαζί στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι Μπενίτεθ και Κορόνα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 19:30 τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Παρά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, οι Ράφα Μπενίτεθ και Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα εμφανίζονται στην ίδια γραμμή πλεύσης.

Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του «Τριφυλλιού» παρουσιάστηκαν μαζί στο φαληρικό γήπεδο για την αναγνωριστική βόλτα των δύο ομάδων.

Από τις εικόνες που κυκλοφορούν, οι σχέσεις μεταξύ των δύο, δείχνουν αρκετά καλές και στο πράσινο στρατόπεδο, επικρατεί η άποψη πως η ομάδα πρέπει να ολοκληρώσει με σωστό τρόπο τη σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr