Παναθηναϊκός: Με 2-3 αλλαγές στην ενδεκάδα θα «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό
Ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα πάει σε πολλές αλλαγές απέναντι στον Ολυμπιακό, με 2-3 παρεμβάσεις να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες.
Ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει διάθεση για μεγάλες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με το πιθανότερο σενάριο να μιλά για το πολύ δύο ή τρεις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της Τούμπας.
Κάτω από τα δοκάρια ο Λαφόν διατηρεί σταθερό προβάδισμα, ενώ στην αμυντική γραμμή δεν φαίνεται να αλλάζουν ούτε οι επιλογές στα άκρα με τους Κυριακόπουλο και Καλάμπρια.
Στο κέντρο της άμυνας, το σχήμα με Ίνγκασον, Γεντβάι και Ερνάντεθ δείχνει να κρατά τη θέση του, χωρίς αυτή τη στιγμή να προκύπτει σοβαρή ένδειξη για διαφοροποίηση.
Στη μεσαία γραμμή υπάρχει ένα ανοιχτό ενδεχόμενο, με τον Ρενάτο να έχει πιθανότητες να πάρει θέση αντί του Μπακασέτα, σε μία από τις βασικές σκέψεις που υπάρχουν για το αρχικό σχήμα.
Πιο μπροστά, πίσω από τον Τεττέη, ο Ταμπόρδα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τη μία θέση, ενώ η άλλη παραμένει υπό συζήτηση, με τον Αντίνο να έχει ισχυρό προβάδισμα αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Σπόντα» Μπενίτεθ για το γκολ - Οι δηλώσεις μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
- Η βαθμολογία των playoffs μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0
- Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Τραγική εικόνα, ήττα για τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό - «Φωνές» για το γκολ
- «Παναθηναϊκός για Βραζιλιάνο εξτρέμ - Στο στόχαστρο ο Ζουάν Μπεζέρα»