Παναθηναϊκός: Διεκδικεί φανέλα βασικού ο Ρενάτο Σάντσες με Ολυμπιακό
Με μια αλλαγή στα χαφ σε σχέση με την Τούμπα ενδέχεται να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό.
Με το δίδυμο Τσιριβέγια-Μπακασέτα να μην αποδίδει τα προσδοκώμενα στην πρεμιέρα των play-offs με τον ΠΑΟΚ ο Ράφα Μπενίτεθ θα κληθεί να κάνει δεύτερες σκέψεις για τις επιλογές του στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν αποκλείεται, πλέον, να πάρει φανέλα βασικού ο πολύπειρος Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος διανύει τις τελευταίες εβδομάδες του στο Τριφύλλι βάσει της τωρινής συμφωνίας με την Παρί Σεν Ζερμέν (σ.σ μονοετής δανεισμός).
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού έχει την ικανότητα να συνδέει άμυνα-επίθεση, ενώ έδειξε πολύ καλή εικόνα και στο διάστημα που πήρε στο τελευταίο ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά.
Συνεπώς, ένα δίδυμο με Σάντσες και Μπακασέτα φαντάζει αρκετά πιθανό την υπάρχουσα στιγμή με μια μικρή παρένθεση περί πιθανής επιλογής του Τριριβέγια αντί του «αρχηγού».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε