Μίχος: «Ο Μπενίτεθ θεωρεί πως είναι μεγαλύτερος από τον Παναθηναϊκό» (vid)
Ο Ευάγγελος Μίχος σχολίασε τις δηλώσεις του Ράφα Μπενίτεθ και την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό.
Οι δηλώσεις του Ράφα Μπενίτεθ σήκωσαν αρκετή συζήτηση και ο Ευάγγελος Μίχος έκανε τη δική του ανάγνωση στη διαδικτυακή εκπομπή του Scorakias-TV.
Αναλυτικά στο «Hat Trick Show»:
«Ο Μπενίτεθ έχει διατελέσει χρέη και στην Ίντερ και στη Νάπολι. Γι’ αυτό, μίλησε σε ιταλικό μέσο.
Ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό και πέταξε τη δική του σπόντα. Είπε, περιεκτικά, ότι έφθασε μια δύσκολη στιγμή στον Παναθηναϊκό. Θεώρησε πως το συνολικό αποτέλεσμα είναι θετικό και τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται στην αρχή ενός πρότζεκτ.
Θα πρέπει να πούμε κάποια πράγματα για τον Μπενίτεθ, γιατί η προπονητολογία συνεχίζεται. Αμφισβητείται ο Μπενίτεθ. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να βγει και να το «κόψει». Είναι το πιο ακριβό πρότζεκτ ελληνικού συλλόγου.
Και οι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού έλεγαν πως θα αξιολογηθεί στα πλέι οφ ο Μπενίτεθ. Δεν το έκοψαν από την ΠΑΕ ούτε ως διαρροή.
Ο Μπαλντίνι έρχεται… αλλά δεν θα αποφασίσει ο Μπαλντίνι. Ο Αλαφούζος θα πάρει την απόφαση. Αν ο Αλαφούζος απολύσει τον Μπενίτεθ, δεν θα σκεφτεί την αποζημίωση. Είναι στα καλύτερά του οικονομικά. Ο Αλαφούζος δεν θα σκεφτεί τι λέει ο καθένας στα social media.
Δεν έχει πρόβλημα ο Αλαφούζος – όπως έκανε με τον Τερίμ και τον Γιοβάνοβιτς -, αν αποφασίσει να απολύσει τον Μπενίτεθ, δεν θα σκεφτεί τις αντιδράσεις.
Ο Αλαφούζος όταν πήγε στον Μπενίτεθ (σ.σ ο Μπαλντίνι είχε προτείνει άλλον που δεν ερχόταν στην Ελλάδα), αρχικά ήθελε να αναλάβει την ομάδα από τον Μάη για τη νέα σεζόν. Θα έμενε προφανώς ο Κόντης; Είχε βρει προπονητή ο Παναθηναϊκός.
Ο ίδιος ο Μπενίτεθ ήθελε να έρθει από νωρίς και αντικειμενικά ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί. Φυσική κατάσταση. Έχει εξελίξει παίκτες. Ταμπόρδα, Κοντούρης, Κάτρης, Τεττέη.
Είναι εσωτερικό το θέμα της παραμονής του Μπενίτεθ. Να μην είναι τόσο παθητικός. Να κερδίζει τον Ολυμπιακός, όπως τον κέρδισε και να έρχεται ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δεν αρκεί.
Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει πως ο Μπενίτεθ συμπεριφέρεται σα να είναι ο Μπενίτεθ ανώτερος από τον Παναθηναϊκό. Θεωρεί πως είναι μεγαλύτερος σαν μέγεθος από τον Παναθηναϊκό. Θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα, οι επιλογές του να μην αμφισβητούνται.
Σε κάποιες σχέσεις με τους διευθυντές, ο Μπενίτεθ θεωρεί ότι έχει δίκαιο. Δεν τους… βλέπει. Να το πω λαϊκά, λέει, ποιος θα μου κάνει τις επιλογές, ο Κοτσόλης; Έχοντας διατελέσει μερικά χρόνια αθλητικός διευθυντής στην Κηφισιά;
Από την άλλη, όμως, μπορεί να χαρακτηριστούν… τρέλες το γεγονός ότι λέει με τον Αντίνο και τον Γιάγκουσιτς, δεν μπορώ να πάρω το πρωτάθλημα.
Αν ο Μπενίτεθ επιμένει να αγοραστεί ο Λαφόν και όχι να έρθει ο Βλαχοδήμος… αν επιμένει να ανανεωθεί ο Σισοκό και να έρθουν άλλες δύο χαφάρες. Αυτές οι διαφωνίες θα οδηγήσουν σε διαζύγιο. Στην πίατσα λένε πως ο Μπενίτεθ δεν θέλει τον Τσάπρα!
Ο Μπενίτεθ έχει πάρει τον τίτλο του μάνατζερ. Θέλει να είναι αυτός το απόλυτο αφεντικό στο κομμάτι των μεταγραφών. Γι’ αυτό, έφυγε από τη Θέλτα. Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν τον Μπενίτεθ σε αυτό το ρόλο.
Ο Ηλιόπουλος έκανε το σωστό. Ο Ριμπάλτα διάλεξε τον Νίκολιτς. Ο Αλαφούζος είχε φέρει τον Παπαδημητρίου, ώστε αν αποφάσιζε να αλλάξει τον Γιοβάνοβιτς, να φέρει τον επόμενο εκείνος. Τελικά ο Αλαφούζος πήγε με τον Ατζούν και τον ενέπνευσε ο Τερίμ. Τώρα πήρε πρώτα τον Μπενίτεθ και μετά τον Κοτσόλη.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Βλαχοδήμoς από τη Σεβίλλη, πόσα ζητά η Νιουκάστλ
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξέλιξης με Πάλμερ-Μπράουν στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η κίνηση του Λαφόν για παραμονή και ο όρος που βάζει
- Αθηναϊκός κατά Παναθηναϊκού: «Να λύσει εσωτερικά τα προβλήματά του - Για οπαδικά συμφέροντα πρόδωσαν τις αθλήτριές τους»
- Παναθηναϊκός: Ο Τζούριτσιτς και οι επιλογές για το καλοκαίρι