Επίσημο: Με ένα απρόοπτο η αποστολή του Παναθηναϊκού για ΠΑΟΚ
Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των playoffs με τον Σωτήρη Κοντούρη να αποχωρεί από τη σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων.
Αναλυτικά:
Με 24 ποδοσφαιριστές η λίστα
Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ (05/04, 19:00).
Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανάπτυξη παιχνιδιού, ενώ ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ο Σωτήρης Κοντούρης αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.
Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πάλμερ – Μπράουν και θεραπεία οι Κάτρης, Σισοκό και Τζούριτσιτς (λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα).
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ράφα Μπενίτεθ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα για την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Λαφόν, Τσάβες, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Τετέι, Σάντσες, Ζαρουρί, Αντίνο, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα,Γεντβάι, Παντελίδης, Ερνάντεθ, Κώτσιρας, Πελίστρι, Πάντοβιτς, Κυριακόπουλος, Γιάγκουσιτς.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος σε Φρι: «Γι' αυτό με τιμώρησαν, αλλά ξέρουμε τι θα γίνει...» (vid)
- Τον θέλουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, πόσταρε Χέιζ-Ντέιβις, ζήτησε διαρκείας για ΟΑΚΑ!
- ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ! Γι' αυτό είναι ποινή-ΣΚΑΝΔΑΛΟ στον Γιαννακόπουλο - «Χάδι» σε Βαλένθια και Μπαρτζώκα
- "Προφορική συμφωνία για Τσάπρα - Το ποσό που δίνει ο Παναθηναϊκός"
- «Τώρα ησυχία, τώρα βουλώστε το»: Η απίθανη περιγραφή στο καλάθι του Χέιζ-Ντέιβις