Ραπτόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ θα νικήσει τον Παναθηναϊκό με την ψυχή στο στόμα»

Τη δική του εκτίμηση για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό έκανε ο Κωστής Ραπτόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή της Foxbet, CENTER FOX.

Ραπτόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός δεν χάνει 2-0 στο 18' γιατί ο εξτρέμ τα... χάνει» - Αποθέωσε Γεντβάι (vid)

Ο γνωστός δημοσιογράφος στάθηκε στην εικόνα των δύο ομάδων, εκτιμώντας πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση την δεδομένη χρονική περίοδο.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει πλήρως έτοιμος, επισημαίνοντας και το περιορισμένο βάθος που διαθέτει στον πάγκο.

Παρόλα αυτά, ο Ραπτόπουλος θεωρεί πως η έδρα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, οδηγώντας τον ΠΑΟΚ στη νίκη, έστω και δύσκολα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, περιμένει ένα «κλειστό» παιχνίδι, το οποίο πιθανότατα θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με σκορ που μπορεί να μείνει χαμηλά.

Σύμφωνα με την εκτίμησή του, το ματς ενδέχεται να κριθεί από μία ατομική ενέργεια, με παίκτες όπως ο Κωνσταντέλιας ή ο Ζαφείρης να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη διαφορά.

Το σενάριο που «βλέπει» είναι ένα 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, σε ένα ντέρμπι που αναμένεται να έχει ένταση και μεγάλη μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr