Παναθηναϊκός: Το Μουντιάλ ίσως φέρει... καλές πωλήσεις για δύο

Ο Παναθηναϊκός έχει λόγο να παρακολουθεί τις εθνικές ομάδες στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, καθώς ενδιαφέρεται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παναθηναϊκός: Το Μουντιάλ ίσως φέρει... καλές πωλήσεις για δύο

Το ερχόμενο καλοκαίρι το Παγκόσμιο Κύπελλο αναμένεται να διεξαχθεί σε τρεις χώρες της Βορείου Αμερικής και ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα παρακολουθήσει τόσο τη διοργάνωση όσο και τα προκριματικά της.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Για τις ομάδες σε συλλογικό επίπεδο το Μουντιάλ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία προκειμένου να πουλήσουν ορισμένους παίκτες τους και μάλιστα να βγάλουν ορισμένα χρήματα από αυτή τη διαδικασία που υπό άλλες συνθήκες δε θα το πετύχαιναν.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός έχει λόγους να παρακολουθήσει τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και την ίδια τη διοργάνωση, καθώς μπορεί να πουλήσει δύο ποδοσφαιριστές του σε καλή τιμή και θα ήθελε να το κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο λόγος γίνεται για τον Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος έχει εξασφαλίσει με την εθνική Ουρουγουάης τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ αλλά και για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος παίζει προκριματικά για μια θέση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που βρεθούν εκεί και οι δύο παίκτες, κάνουν ένα καλό τουρνουά, τότε δεδομένα θα προσελκύσουν αρκετά βλέμματα πάνω τους και θα μπορεί το Τριφύλλι να τους πουλήσει πιο εύκολα και σε καλύτερη τιμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr