Ραπτόπουλος: «Τρομακτικό να περνάς έξω από τη Λεωφόρο και να μην βλέπεις το γήπεδο του Παναθηναϊκού»
Έντονα συναισθηματική ήταν η τοποθέτηση του Κωστή Ραπτόπουλου για τη Λεωφόρο, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την ιστορική του έδρα.
Μιλώντας στην εκπομπή της Foxbet, CENTER FOX, ο γνωστός δημοσιογράφος στάθηκε στη μοναδική αύρα που αποπνέει το «Απόστολος Νικολαΐδης», τονίζοντας πως η εικόνα της περιοχής χωρίς το γήπεδο προκαλεί έντονα συναισθήματα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είναι τρομακτικό να περνάς έξω από τη Λεωφόρο και να μην βλέπεις το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Η ζωή όμως προχωράει και δυστυχώς και η Λεωφόρος όμως πάντα προκαλούσε σε όλους ένα δέος όταν περνούσε απέξω. Έχει τεράστια ιστορία και… σφίγγεται η ψυχή μου. Θα ήθελαν να γίνει μεγαλύτερη η Λεωφόρος και να παίζει εκεί η ομάδα, αλλά θα το ονειρευόταν όλος ο κόσμος, αλλά πρακτικά δεν γίνεται».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Μπάντιο»
- Fanatik: Πληρώνει buy out και ανακοινώνει Όσμαν η Εφές
- Παναθηναϊκός: Οριστικό deal για Ραστόντερ - Τα ποσά της συμφωνίας
- Παναθηναϊκός: Γκαρντ σε Ευρώπη και ΝΒΑ - Ο οδικός χάρτης των επόμενων μεταγραφών
- Παναθηναϊκός: Το όνομα από τη Φλαμένγκο και η απόφαση για τα χαφ