Ραπτόπουλος: «Τρομακτικό να περνάς έξω από τη Λεωφόρο και να μην βλέπεις το γήπεδο του Παναθηναϊκού»
Έντονα συναισθηματική ήταν η τοποθέτηση του Κωστή Ραπτόπουλου για τη Λεωφόρο, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την ιστορική του έδρα.
Μιλώντας στην εκπομπή της Foxbet, CENTER FOX, ο γνωστός δημοσιογράφος στάθηκε στη μοναδική αύρα που αποπνέει το «Απόστολος Νικολαΐδης», τονίζοντας πως η εικόνα της περιοχής χωρίς το γήπεδο προκαλεί έντονα συναισθήματα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είναι τρομακτικό να περνάς έξω από τη Λεωφόρο και να μην βλέπεις το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Η ζωή όμως προχωράει και δυστυχώς και η Λεωφόρος όμως πάντα προκαλούσε σε όλους ένα δέος όταν περνούσε απέξω. Έχει τεράστια ιστορία και… σφίγγεται η ψυχή μου. Θα ήθελαν να γίνει μεγαλύτερη η Λεωφόρος και να παίζει εκεί η ομάδα, αλλά θα το ονειρευόταν όλος ο κόσμος, αλλά πρακτικά δεν γίνεται».
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»