Βαϊμάκης: «Ο Παναθηναϊκός θα βρει ευκαιρίες κόντρα στην Μπέτις» (vid)
Ο Κώστας Βαϊμάκης έκανε το δικό του σχόλιο για τη μεγάλη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μπέτις στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά όσα είπε στο Monobala:
«Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έχει κάθε δικαίωμα να πει για ευρωπαϊκό τελικό, γιατί έχει παίξει μπάλα στο υψηλότερο επίπεδο. Έχει την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή που μπαίνει μέσα και δεν βλέπει κανέναν. Το έκανε στο Euro 2004. Εγώ, ως Κώστας, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Θεωρώ πως αυτή η κουβέντα είναι αρκετά πρόωρη.
Το παιχνίδι με τη Μπέτις είναι πολύ δύσκολο. Δεν περιμένω από τον Παναθηναϊκό να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Δεν το έκανε ούτε με τον Λεβαδειακό. Και δεν ξέρω, αν το επιθυμεί αυτό ο Μπενίτεθ. Θα δούμε ένα ποδόσφαιρο αναμονής με πρεσάρισμα ψηλά. Αυτό θέλει να κάνει ο άνθρωπος και του βγαίνει.
Περιμένω πως το παιχνίδι θα θυμίζει αρκετά εκείνο κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Η Μπέτις δεν είναι πολύ καλή στην άμυνα. Έχουμε δει σε κάποια παιχνίδια πως είναι ευάλωτη. Ο Παναθηναϊκός θα βρει φάσεις, το θέμα είναι να εμφανιστεί το ίδιος αποτελεσματικός στο παιχνίδι με τη Μπέτις, όσο στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Αν ο Παναθηναϊκός μπορέσει να φτιάξει τις φάσεις που του αναλογούν και να τις αξιοποιήσει, θα έχει τύχη σε αυτό το ζευγάρι. Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να χάσει στο ΟΑΚΑ, μετά είναι πολύ δύσκολο να πάει στην Ισπανία για να κερδίσει.»
Για τον Ματίας Λεσόρ: «Δεν θα είναι ο Λεσόρ που ξέρουμε. Αν είναι ένας Λεσόρ στο 70% αυτού που γνωρίζουμε, θα είναι ένα τρομερό αγωνιστικό και ψυχολογικό boost. Θέλω να μετρήσει κάποιος τα ντεσιμπέλ, όταν κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο, ή όταν κάνει το πρώτο του κάρφωμα.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Ρεμπρόφ συμφώνησε και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό»!
- Βαλένθια: Τα νούμερα στις βολές που... εκθέτουν όσα έγιναν με τον Παναθηναϊκό στην EuroLeague
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις για στόπερ και χαφ – Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν
- Μπενίτεθ: Η ατάκα μετά την ΑΕΚ που δείχνει έξοδο από τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η βασική προϋπόθεση για να ντυθεί στα πράσινα ο Ράστοντερ