Παναθηναϊκός: Ο Αντίνο «ξεκλείδωσε» και έγινε θέμα στην Αργεντινή
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε το σερί του με τον ΟΦΗ και ο Σαντίνο Αντίνο έγινε πρωταγωνιστής, με “ηχώ” και στην Αργεντινή.
Ο Παναθηναϊκός κράτησε το νικηφόρο μομέντουμ του και απέναντι στον ΟΦΗ, επικρατώντας με 4-1 στη Λεωφόρο. Σε αυτό το παιχνίδι, ο Σαντίνο Αντίνο βρέθηκε στο επίκεντρο και πήρε ξεχωριστή προβολή από τα ΜΜΕ της Αργεντινής.
Το «τριφύλλι» έφτασε σε μία ακόμη γεμάτη εμφάνιση, με τον νεαρό εξτρέμ να ξεχωρίζει ανάμεσα στους διακριθέντες. Η παρουσία του είχε ένταση, ουσία και τελικές αποφάσεις, σε ένα ματς που τον έβαλε στην πρώτη γραμμή.
Στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γοδόι Κρουζ πέτυχε το τρίτο γκολ των «πράσινων». Ήταν η φάση που περίμενε καιρό, καθώς κατάφερε να «σπάσει» το ρόδι και να σημειώσει το πρώτο του γκολ με την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.
Ο Αντίνο ξεκίνησε βασικός και έβαλε την υπογραφή του σε μια βραδιά με ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο. Το τέρμα του ήρθε σε κομβικό σημείο, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο «πράσινο» σερί.
Σε επίπεδο αριθμών, αυτή ήταν η ένατη συμμετοχή του με τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις και η έκτη στη Stoiximan Super League. Παράλληλα, μετρά δύο εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson και μία στο Europa League.
Το γκολ του αποτέλεσε και το βασικό σημείο αναφοράς σε δημοσίευμα που κυκλοφόρησε στην Αργεντινή. Η ουσία είναι πως ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» έβαλε το λιθαράκι του, ώστε να συνεχιστεί το σερί.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος: «Τον Παναθηναϊκό συνοδεύει μία μόνο ερώτηση...» (vid)
- Κατσαρός: «Διαφωνώ με αυτό που είπε ο Μπενίτεθ - Αυτό "κατέκτησε" ο Παναθηναϊκός» (vid)
- Κουτσιαύτης: Η «ένταση» με τους ρεπόρτερ στις φάσεις του Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός
- Πανούτσος: «Αυτοί οι παίκτες έφεραν τα -πανω-κάτω στον Παναθηναϊκό»
- Κατσουράνης: «Κάτσε, μην πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός» (vid)