Στο νοσοκομείο παλαίμαχος του Παναθηναϊκού
Ο Βίκτορ Σάντσεθ, γνώριμος του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής της Ριέκα, νοσηλεύεται προληπτικά και μένει εκτός πάγκου με Ομόνοια.
Απρόοπτο προέκυψε στη Ριέκα, καθώς ο Βίκτορ Σάντσεθ νοσηλεύεται από χθες σε νοσοκομείο, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε και οδήγησε σε άμεση μεταφορά του για εξετάσεις.
Ο 50χρονος Ισπανός τεχνικός μπήκε προληπτικά για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και, όπως έγινε γνωστό από την ομάδα, η εικόνα του είναι καλή.
Η εξέλιξη αυτή τον αφήνει εκτός πάγκου στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι της Ριέκα απέναντι στην Ομόνοια, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Conference League. Στη θέση του θα καθίσει ο άμεσος συνεργάτης του, Ραμίρο Μουνιόθ.
Η Ριέκα τοποθετήθηκε επίσημα με ανακοίνωση, στην οποία τόνισε: «Ο προπονητής μας, Βίκτορ Σάντσεθ, ζήτησε ιατρική βοήθεια το βράδυ της Τρίτης, αφού δεν ένιωθε καλά. Ο προπονητής νοσηλεύτηκε προληπτικά για να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και αισθάνεται καλά. Τα καθήκοντά του τις επόμενες ημέρες, μέχρι να επιστρέψει στον πάγκο, θα αναλάβει ο βοηθός Ραμίρο Μουνιόθ. Πάνω απ’ όλα, ευχόμαστε στον προπονητή καλή υγεία, ταχεία ανάρρωση και ακόμη πιο γρήγορη επιστροφή στον πάγκο».
Ο Σάντσεθ είναι γνώριμο πρόσωπο στο ελληνικό κοινό, αφού τη σεζόν 2006-07 φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Στο πέρασμα των χρόνων βρέθηκε και στον Ολυμπιακό, τόσο ως συνεργάτης του Μίτσελ (2013-2014) όσο και ως πρώτος προπονητής το καλοκαίρι του 2016, μετά την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα.
Λίγο αργότερα ακολούθησε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, με τον ίδιο να αναλαμβάνει τη Ρεάλ Μπέτις, πριν συνεχίσει την πορεία του στο εξωτερικό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Το φαβορί για τρίτος στόπερ και η έκπληξη με Πελίστρι
- Παναθηναϊκός: Τόσα εισιτήρια έχουν μείνει για το sold out με Μπέτις
- Παναθηναϊκός: «Τσουνάμι» απουσιών με Μπέτις – Το απουσιολόγιο και οι επιλογές του Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός: «Εγγύηση» για League Phase και έσοδα νωρίς η 3η θέση!
- Παναθηναϊκός: Η νέα... εσωτερική μεταγραφή του Μπενίτεθ