Επίσημο: Αυτός είναι ο διαιτητής στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

Τον Αλέξανδρο Κατσικογιάννη όρισε η ΚΕΔ για να διευθύνει την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Super League.

Επίσημο: Αυτός είναι ο διαιτητής στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το επερχόμενο ματς του Παναθηναϊκού στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ την Κυριακή (22/02, 16:00) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Βοηθοί του θα είναι οι Μπουξμπάουμ και Διαμαντής, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ανδριανός. Στο VAR θα είναι ο Ματσούκας και AVAR ο Παπαδόπουλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr