Ρεπόρτερ Θέλτα: «Ο Μπενίτεθ δεν ήταν καλή κίνηση για τον Παναθηναϊκό»
Ο ρεπόρτερ της Θέλτα, Βίκτορ Λόπες υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός δεν πήρε καλή απόφαση με την πρόσληψη του Ράφα Μπενίτεθ.
Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:
«Τα αποτελέσματα του Ράφα Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό με εξέπληξαν, ειδικά στην Ευρώπη, όπου πιστεύω ότι έχει πετύχει καλύτερα αποτελέσματα από ό,τι περίμενα.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Θέλτα, μιλούσε πάντα για έναν μαραθώνιο.
Για τον Μπενίτεθ είναι σημαντικό να φτάσει στη γραμμή τερματισμού προτού κριθεί η δουλειά του.
Στο Βίγκο, δεν ήθελαν να περιμένουν άλλο και διέκοψαν τη μεταξύ τους συνεργασία μεσούσης της σεζόν (Μάρτιο), επειδή υπήρχε η αίσθηση ότι δεν θα μπορούσε να κάνει τη Θέλτα να λειτουργήσει σωστά και να βρει σταθερότητα.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΝομίζω ότι η Θέλτα πήρε τη σωστή απόφαση που τον απέλυσε. Αυτό που θα συμβεί στην Ευρώπη εναντίον της Βικτόρια Πλζεν θα πρέπει να μας δείξει αν ο Μπενίτεθ αξίζει να ολοκληρώσει τον μαραθώνιό του στην Ελλάδα ή όχι.
Αν περάσει από αυτόν τον γύρο, νομίζω ότι αξίζει να ολοκληρώσει τη δουλειά του, αλλά αν αποκλειστεί, θα πρέπει να απολυθεί.
Προσωπικά, πάντα έλεγα ότι δεν θεωρούσα καλή κίνηση από τον Παναθηναϊκό την πρόσληψή του. Κατά τη γνώμη μου, είναι ένας προπονητής που έχει περάσει την ακμή του».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπάει» παντού ο Παναθηναϊκός: Μετά τον Φαλ, πιθανή νέα μεταγραφή εντός της εβδομάδας
- Μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ σε Τολιόπουλο - Πώς «απαντά» ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Φαλ
- Παναθηναϊκός: Η εικόνα για Χεζόνια, Μίσιτς και Μπογκντάνοβιτς
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, Λάιλς και το οικονομικό πακέτο