Μίχος: «Βασικός υποψήφιος ο Βόκολος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού» (vid)
Ο Ευάγγελος Μίχος παρέθεσε τα δεδομένα για την «επόμενη μέρα» στον Παναθηναϊκό μετά την έντονη δυσαρέσκεια που επικρατεί από τους ανθρώπους της ομάδας στον Ράφα Μπενίτεθ.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι κρίσιμα για το μέλλον του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Αν τα αποτελέσματα με την Πλζεν και κυρίως με τον ΟΦΗ είναι αρνητικά και συνεχιστεί αυτή η άθλια εικόνα του Παναθηναϊκού, ο legend, ο 65χρονος Ράφα Μπενίτεθ θα αποτελέσει παρελθόν κι ας έχει μια υψηλή αποζημίωση κοντά στα 3.5-4 εκατ. ευρώ.
Θα είναι μια απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου που είναι απογοητευμένος. Δεν ξέρω, αν είναι εισήγηση κάποιου από των συνεργατών του. Αυτό που λέγεται στην πιάτσα των ατζέντηδων, είναι ότι αναζητείται ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού, ξένος για το καλοκαίρι.
Αν φύγει ο Μπενίτεθ, επαναλαμβάνω, είναι πιθανό μετά το ματς με τον ΟΦΗ, θα πάει σε μια υπηρεσιακή λύση ο Παναθηναϊκός με νο1 υποψήφιο τον Λεωνίδα Βόκολο. Ο Αλαφούζος χρεώνει ήδη πολλά στον Μπενίτεθ.»
Δείτε παρακάτω:
@943interwettensportsΤο ενδεχόμενο αποχώρησης του Ράφα Μπενίτεθ από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Αναλύει ο Ευάγγελος Μίχος. #panathinaikos #panathinaikosfc #football #943interwettensports #radio #fy #fyp
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η αντίδραση Σρέντερ στο σενάριο που κυκλοφόρησε για Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που ίσως ανοίξει το χορό των αποχωρήσεων
- Παναθηναϊκός: Αποφάσισε για Τσάπρα ο Νίστρουπ, πιθανό πιο δυνατό μπάσιμο
- MEGA: «Δεν υπάρχει κανένα φάουλ από τον Κέντρικ Ναν» (vid)
- Ξέσπασε για τη διαιτησία η σύντροφος του Γκραντ: «Απαράδεκτο - Αφήστε τους να παίξουν»