Κατσουράνης: «Σωστή η προσέγγιση του Μπενίτεθ στο ντέρμπι» (vid)
Ο Κώστας Κατσουράνης παρέθεσε τη δική του γνώμη για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά στους Betarades:
«Ο Μπενίτεθ ξέρει ότι είναι καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Η προσέγγιση του αγώνα ήταν σωστή.
Μέχρι να μπει το πρώτο γκολ ήταν μέσα στο ματς. Αν ανοιγόταν να παίξει ποδόσφαιρο, θα είχε τελειώσει την πρόκριση νωρίς ο ΠΑΟΚ.
Δεν μπορείς να σταματήσεις τον Ζίβκοβιτς και τον Τάισον. Ή ακόμα και τον Χατσίδη και το Πέλκα.
Αυτό φοβήθηκε ο Μπενίτεθ και αυτό προσπαθούσε να διαφυλάξει. Ήταν εντελώς ακίνδυνος ο Παναθηναϊκός. Και με τον Ολυμπιακό ήταν ακίνδυνος. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ευκαιρία στο ματς.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΗ εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν για περισσότερα γκολ στο πρώτο ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ταχύτητα πάνω και στις αμυντικές αντιδράσεις χωρίς να σημαίνει ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.
Το ματς ήταν μέχρι να βάλει το πρώτο γκολ ο ΠΑΟΚ. Στα χαφ ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ με Μεϊτέ-Οζντόεφ. Από τη στιγμή που έπαιξε τόσο πίσω ο Παναθηναϊκός τα χαφ των δύο ομάδων δεν έρχονταν καν σε επαφή.
Στον Παναθηναϊκό από την αρχή της χρονιάς έγιναν τα λάθη και δεν είναι εύκολο να τα μαζέψεις. Η ομάδα πήγε σε πολλές αλλαγές, οι παίκτες δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.
Ο οπαδός του Παναθηναϊκού ήταν κάτι που το περίμενε, δεν έτρεφε μεγάλα όνειρα για σήμερα. Ο Παναθηναϊκός έκανε την προσπάθειά του μέχρι εκεί που φτάνε μέχρι στιγμής.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το θέμα Διαμαντίδη και όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή (vid)
- Παναθηναϊκός: Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Πένια και το ποσό της ρήτρας επαναγοράς
- Θέλει σαν τρελός Παναθηναϊκό ο Φαν Ντρόνγκελεν, θέλει... τρελό ποσό η Σαμσουνσπόρ!
- «Αιχμή» Γάτα για πρώην τεχνικούς διευθυντές - «Θα πάρει φορ-μπόμπερ ο Παναθηναϊκός»
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Ερμόσο»