Ο αδελφός του Αντίνο ήρθε στην Ελλάδα και θα παίξει στη Super League 2
Ο Σαντίνο Αντίνο πριν από λίγο χρονικό διάστημα ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ωστόσο δε θα βρίσκεται μόνος του στη χώρα μας, αλλά θα έχει παρέα και τον αδερφό του.
Η οικογένεια Αντίνο το φετινό μεταγραφικό παράθυρο είχε την τιμητική της αναφορικά με τη χώρα μας, καθώς ο Σαντίνο ήρθε από τη Γοδόι Κρουζ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ενώ στην Ελλάδα θα αγωνίζεται και ο αδερφός του.
Πιο αναλυτικά Μαρκό ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα τον Τιάγκο Αντίνο, ο οποίος διαθέτει αξιόλογο υπόβαθρο από τα αναπτυξιακά τμήματα κορυφαίων συλλόγων της Αργεντινής.
Τέλος, να αναφέρουμε πως αγωνίστηκε στην ομάδα Κ20 της Γοδόι Κρους, ανέδειξε και τον Σαντίνο Αντίνο, και στη Μαρκό θεωρούν ότι με τις εμπειρίες που διαθέτει αυτή τη στιγμή μπορεί να σταθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Κουρμπέλης σκέφτεται την Ελλάδα, θα ήθελε επιστροφή στον Παναθηναϊκό»
- Επίσημο: Οι διαιτητές στο Ντουμπάι BC - Παναθηναϊκός
- «Μόνος» Τεττέη: Το μεγάλο θέμα που καλείται να λύσει ο Παναθηναϊκός
- Βαϊμάκης: «Λέγαμε, βάλε ρε Βιλένα, το γκολ με τον Παναιτωλικό...»
- Ζαγοράκης: «Αυτό είναι το λάθος που δεν πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ»