Παπαθεοδώρου: «Αντέχουν την πίεση οι παίκτες που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός;» (vid)
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου εξέφρασε τον προβληματισμό του για το προφίλ των ποδοσφαιριστών που εξετάζει ο Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά στο «Center Fox»:
«Είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να βρει ανθρώπους να βασιστεί πάνω τους. Ο Παναθηναϊκός έχει στραπάτσα τα τελευταία δύο χρόνια. Ως τώρα και ο Μπενίτεθ δεν μας έχει δείξει κάτι ομολογουμένως. Είναι μπερδεμένος, έχει μπερδεύσει και τους παίκτες.
Και έρχεται η χθεσινή Συν. Τύπου και λέει να με κρίνεται, όταν θα φτιάξω την ομάδα με τον τρόπο που θέλω εγώ. Αν εσείς θέλετε να μου δίνετε αυγά και να τρώτε μπριζόλες, δεν γίνεται. Και έγιναν πολλά λάθη, είπε.
Το δεύτερο σκέλος ομολογώ ότι μου δημιουργεί έναν προβληματισμό. Αντέχουν την πίεση οι παίκτες που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός;
Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι 20χρονοι-22χρονοι. Χρειάζεσαι και παίκτες με προσωπικότητα να αντέξουν μια βαριά ήττα, να βασιστείς πάνω τους.
Ο Παναθηναϊκός έχει στραφεί σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Δείτε τον Τεττέη, τον Παντελίδη. Πάει σε φρέσκους παίκτες με κίνητρο και φιλοδοξία. Δεν θέλει άλλους Μλαντένοβιτς, άλλους Βιλένα, άλλους Μαξ…»
Δείτε παρακάτω:
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News