Επίσημο: Αυτός είναι ο διαιτητής στο Παναθηναϊκός - Ρόμα
Τον Ισπανό διαιτητή Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα όρισε η UEFA για να διευθύνει την κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα την Πέμπτη για το Europa League.
Ο 43χρονος Ισπανός διαιτητής δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό, καθώς έχει βρεθεί τέσσερις φορές στο δρόμο του Παναθηναϊκού και τώρα θα διευθύνει το ματς του «τριφυλλιού» με τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (29/01, 22:00) για το Europa League.
Στο παρελθόν, οΧουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα είχε βρεθεί στις 27/7/2017 στο Παναθηναϊκός-Καμπάλα 1-0 για τον τρίτο προκριματικό του Europa League, ενώ αργότερα, στις 29/8/2024 ήταν στο Παναθηναϊκός-Λανς 2-0 και τη για τα playoffs του Conference League.
Παράλληλα, έχει σφυρίξει στις 5/2/2025 το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 που σήμανε τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ στις 21/8/2025 ήταν στο Παναθηναϊκός-Σαμσουνσπόρ 2-1 για τα playoffs του Europa League.
Βοηθοί του θα είναι οι Κάρλος Άλβαρεθ Φερνάντεθ και Μιγκέλ Μαρτίνεθ, τέταρτος ο Μιγκέλ Άνχελ Ορτίθ Αρίας και στο VAR οι Χαβιέρ Ιγκλέσιας Βιλανουέβα και Αλεχάνδρο Μουνίθ Ρουίθ, όλοι τους Ισπανοί.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Κεραυνοί» από Γιαννακόπουλο: «Αυτοί που σε αδίκησαν...» (pic)
- Τζίμι Κλαρκ: Πήρε θέση για το μέλλον του μετά τα σενάρια για Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: Η διαφωνία που μπορεί να φέρει εξελίξεις
- «Καλωδιωμένος» Λεσόρ με Μονακό: «Τσεντί, έχουμε πρόβλημα!» (vid)
- Παναθηναϊκός: Πότε έρχεται η ώρα της απόφασης για Μπενίτεθ