Λέτο: «Ο Μπενίτεθ ήταν η καλύτερη λύση για τον Παναθηναϊκό» (vid)
Ο Σεμπαστιάν Λέτο εκμεταλλεύτηκε το «ρεπό» της Κηφισιάς, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ράφα Μπενίτεθ.
Αναλυτικά στην «Ώρα των Πρωταθλητών»:
«Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα να αντιμετωπίσω τον Ράφα Μπενίτεθ. Ήθελα να τον κερδίσω.
Μου μίλησε μετά το παιχνίδι. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Τον ρώτησα, πώς βλέπει τη δουλειά μου. Θα κρατήσω για μένα τι μου απάντησε.
Ο Μπενίτεθ με εμπιστεύτηκε σαν ποδοσφαιριστή. Με πήρε στη Λίβερπουλ ως πρότζεκτ και έπαιξα τέσσερα παιχνίδια. Ήμουν 20 χρονών και αγωνίστηκα στο UEFA Champions League. Υπήρχε ένα πρόβλημα με την άδεια εργασίας και μετέπειτα με πήρε ο Ολυμπιακός.
Ο Μπενίτεθ είναι το καλύτερο πρόσωπο που θα μπορούσε να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία που μπορεί να μανατζάρει τους παίκτες.
Ξέρω ότι με φοβάται (σ.σ γέλιο). Θα με αντιμετωπίσει στον επόμενο αγώνα και θα προσπαθήσω να τον νικήσω αυτή τη φορά!
Πιστεύω πως ο Μπενίτεθ έχει τους καλύτερους βοηθούς. Ο Στέφανος Κοτσόλης θα μπορούσε να βρει κάποιον καλύτερο βοηθό από μένα (σ.σ γέλιο). Μου αρέσει το πού βρίσκομαι αυτή τη στιγμή.
Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Σίγουρα είναι ένα όνειρο να βρεθώ ξανά στον Παναθηναϊκό.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ στη συν. Τύπου: «Γι΄αυτό δεν έπαιξε ο Πελίστρι» - Η αναφορά για μεταγραφές
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-0
- Η «μάχη» Παναθηναϊκού-Λεβαδειακού για την τέταρτη θέση: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε
- Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-0: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
- Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Λεσόρ για τα σενάρια επιστροφής του