Μπενίτεθ: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Άρης 3-0
Δείτε τι δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Άρης, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Betsson.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ μετά το Παναθηναϊκός–Άρης:
Θεωρώ ότι το σημαντικότερα για εμάς είναι να αυξήσουμε την ένταση του παιχνιδιού μας και αυτό έγινε σήμερα ξεκάθαρο για όσους αγωνίστηκαν.
Το πλάνο του παιχνιδιού δεν ήταν το πιο σημαντικό όσο η νοοτροπία και το γεγονός ότι είχαμε παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που σας είπα, θεωρώ ότι βοήθησαν στο τέλος για να πάρουμε τη νίκη.
Μιλάμε για ένα πρότζεκτ που θα χρειαστεί χρόνο και θέλουμε ν’ αλλάξουμε τη νοοτροπία και ένα ψείγμα είναι να βάζουμε το ένα γκολ και να κυνηγάμε το δεύτερο γκολ και σήμερα το πετύχαμε αυτό, καθώς βάλαμε το πρώτο γκολ και στην πορεία κυνηγήσαμε ακόμα περισσότερα και τα πετύχαμε.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο παίκτης του Παναθηναϊκού που αρέσει στην ΑΕΚ»
- Παναθηναϊκός: Παραμονεύει για να πάρει Γιάγκουσιτς η Ντινάμο Ζάγκρεμπ
- Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: «Ίσως ο Αλαφούζος να έχει πάρει την απόφασή του»
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει κάτι πολύ έξυπνο» - Το σχόλιο μετά την Τούμπα (vid(
- Κατσαρός: Το ερώτημα-αίνιγμα για ρόστερ και Μπενίτεθ τη νέα σεζόν (vid)