«Kicker»: Το γερμανικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό και Κραλ
Ο Παναθηναϊκός συνδέεται ξανά με τον Άλεξ Κραλ της Ουνιόν Βερολίνου, με το Kicker να καταγράφει τη συγκεκριμένη κινητικότητα.
Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση του Άλεξ Κραλ για τον Παναθηναϊκό, καθώς το γερμανικό Kicker παρουσιάζει ως υπαρκτό το ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον 27χρονο μέσο της Ουνιόν Βερολίνου.
Το δημοσίευμα έρχεται να “κουμπώσει” με όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από την αναζήτηση χαφ, σε μια θέση που ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχύσει με παίκτη ικανό να δώσει ποιότητα και βάθος στη μεσαία γραμμή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κραλ δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές της Ουνιόν τη φετινή σεζόν, κάτι που αφήνει περιθώριο για συζήτηση γύρω από το μέλλον του.
Το Kicker μπαίνει και σε πιο συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με τον ρόλο του στην Bundesliga, γράφοντας: «…ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άλεξ Κραλ (27). Ο 48 φορές διεθνής Τσέχος παίκτης παίζει μόνο δευτερεύοντα ρόλο στην Ουνιόν Βερολίνου και, εκτός από οκτώ συμμετοχές ως αλλαγή, έχει ξεκινήσει βασικός μόνο μία φορά στην Bundesliga αυτή τη σεζόν. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν».
Το τελευταίο σκέλος, δηλαδή το ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, είναι ένα δεδομένο που μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις το ενδεχόμενο παραχώρησης γίνεται συχνά πιο ρεαλιστικό.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΣε κάθε περίπτωση, το θέμα του Κραλ παραμένει ανοιχτό, όμως η αναφορά του Kicker προσθέτει “βάρος” στη συζήτηση και φέρνει τον Παναθηναϊκό ακόμη πιο κοντά στο να εξετάσει σοβαρά την υπόθεση, εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για να προχωρήσει.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Μπαντιό - Πόσα πλήρωσε, η διάρκεια του συμβολαίου
- Παναθηναϊκός, Γένσεν: «Αποφασίζει ο Αλαφούζος για τη μεταγραφή - Αρνητική η εισήγηση Μπαλντίνι»
- Νέα δεδομένα για το buy out του Μπαντιό που θα καταβάλει ο Παναθηναϊκός
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»