Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με Πανσερραϊκό - Η σκέψη για Τεττέη
Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την ενδεκάδα και το πιθανό ντεμπούτο του Τεττέη.
Ο Παναθηναϊκός ανοίγει το αγωνιστικό του πρόγραμμα για το 2026 με το ματς απέναντι στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να μπει στη χρονιά με καθαρό μυαλό και αποτέλεσμα.
Η τελευταία προπόνηση κύλησε χωρίς απρόοπτα και ο Ράφα Μπενίτεθ έχει στη διάθεσή του και τα νέα αποκτήματα, Τεττέη, Κοντούρης και Τσάβες, που μπήκαν κανονικά στις επιλογές του.
Στον αντίποδα, εκτός μένουν ο Παντελίδης λόγω τιμωρίας, αλλά και οι Μπακασέτας, Πάλμερ-Μπράουν που επίσης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, κάτι που περιορίζει συγκεκριμένες λύσεις.
Παρότι προπονήθηκε μέχρι το τέλος, ο Πάντοβιτς δεν μπήκε στην αποστολή για λόγους διαχείρισης. Αντίθετα, Κυριακόπουλος, Πελίστρι και Ρενάτο Σάντσες ξεπέρασαν τα θέματα που είχαν και υπολογίζονται κανονικά.
Στο κομμάτι της ενδεκάδας, η εικόνα οδηγεί σε σχήμα με τον Κότσαρη κάτω από τα δοκάρια και τετράδα άμυνας με Καλάμπρια, Κώτσιρα, Τουμπά και Ίνγκασον.
Στη μεσαία γραμμή, ο Τσιριβέγια μαζί με τον Τσέριν είναι οι βασικές σκέψεις για τον άξονα, ενώ ο Τζούριτσιτς “δείχνει” να παίρνει ρόλο πίσω από τον φορ, ως δεκάρι.
Στα άκρα, ο Πελίστρι προορίζεται για τη δεξιά πλευρά και ο Ζαρουρί για την αριστερή. Στην κορυφή, ο Τεττέη έχει σοβαρές πιθανότητες να ξεκινήσει και να κάνει το ντεμπούτο του.
Αναλυτικά η αποστολή: Κότσαρης, Τσάβες, Γείτονας, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Τετέι, Σάντσες, Ζαρουρί, Ίνγκασον, Τσέριν, Κοντούρης, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Τζούριτσιτς, Μπόκος, Βιλένα, Κυριακόπουλος.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σπουδαία νέα για Λεσόρ: «Στην τελική ευθεία - Το τελικό τεστ και το χρονοδιάγραμμα»
- Έσοδα «χρυσάφι» ο Παναθηναϊκός: Πόσα έβγαλε στο Europa League
- «Βόμβες» Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Μακάμπι - Παναθηναϊκός 75-71
- Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» ο Γιούρτσεβεν, ο όρος στο συμβόλαιό του
- Παναθηναϊκός, Europa League: Πότε παίζει το τελευταίο ματς, το κανάλι