Παναθηναϊκός: Ο Ζέκα έγινε... κορνίζα στ' αποδυτήρια της Κάζα Πία (pic)

Ο Κάρλος Ζέκα που πλέον βρίσκεται στον Παναθηναϊκό έχοντας πόστο είναι καδραρισμένος στο προπονητικό κέντρο της Κάζα Πία.

Παναθηναϊκός: Ο Ζέκα έγινε... κορνίζα στ' αποδυτήρια της Κάζα Πία (pic)

Μια ιδιαίτερη θέση στ’ αποδυτήρια της Κάζα Πία έχει ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος πλέον μετά τους τίτλους τέλους που έβαλε στην καριέρα του έχει αναλάβει πόστο στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο πρώην αρχηγός του Τριφυλλιού θα βρίσκεται στ’ αποδυτήρια της Κάζα Πία, η οποία αποφάσισε να τον τοποθετήσει σε κορνίζα με την εξήγηση που υπάρχει να είναι ιδιαίτερη και πολύ απλή.

Ο Ζέκα έκανε στη συγκεκριμένη ομάδα τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα περνώντας μάλιστα 9 χρόνια στις Ακαδημίες της Κάζα Πία.

Δείτε τη φωτογραφία:

Παναθηναϊκός: Ο Ζέκα έγινε... κορνίζα στ' αποδυτήρια της Κάζα Πία (pic)

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr