«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ζήτησε την παραμονή του Σφιντέρσκι»
Μετά τον τραυματισμό του Σίριλ Ντέσερς ο Κάρολ Σφιντέρσκι αναμένεται να συνεχίσει κανονικά στον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός δεν είχε θέμα να παραχωρήσει τον Κάρολ Σφιντέρσκι στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου με το κατάλληλο ποσό, ωστόσο, ο τραυματισμός του Σίριλ Ντέσερς στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ανέτρεψε τα δεδομένα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», η διοίκηση του Παναθηναϊκού ζήτησε από την πλευρά του Πολωνού επιθετικού να «παγώσει» τις όποιες συζητήσεις είχαν γίνει με ομάδες του εξωτερικού.
Άλλος ένας λόγος που «γέρνει» τη ζυγαριά υπέρ της παραμονής του Κάρολ Σφιντέρσκι είναι η ευρωπαϊκή λίστα.
Μετά την πώληση του Ματέους Τετέ στην Γκρέμιο, το «Τριφύλλι» δύσκολα θα απομακρύνει κι άλλον ποδοσφαιριστή που υπολογίζεται για το UEFA Europa League.
Παρόμοια περίπτωση είναι κι αυτή, του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος δέχεται συνεχώς κρούσεις από τη Σαουδική Αραβία.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα χρήματα θέλει η Λανούς για Μεντίνα
- Παναθηναϊκός: Οι απολαβές Παντελίδη και το ποσό προς την Κηφισιά
- «Ίσως κάνει και δεύτερη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Η θέση»
- Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με Αντίνο - Τα ποσά και η στάση Μανσούρ
- Παναθηναϊκός: Αυτά ειπώθηκαν στο τηλεφώνημα Γιαννακόπουλου-Αταμάν