Σρουρ: «Εντός της ημέρας θα σταλθεί η νέα πρόταση του Παναθηναϊκού»
Ο Σεμπαστιάν Σρουρ αποκάλυψε πως η Γοδόι Κρουζ θα λάβει τη νέα πρόταση του Παναθηναϊκού ύψους 7 εκατ. δολαρίων για το 50% του ποδοσφαιριστή, εντός της Πέμπτης (8/1).
Ο πρόεδρος της Γοδόι Κρουζ, Χοσέ Μανζούρ άναψε φωτιές με τις δηλώσεις του στο TYC Sports.
Ανάμεσα σε όσα είπε, γνωστοποίησε πως δεν έχει φθάσει στην ομάδα η πρόταση ύψους 7 εκατ. δολαρίων του Παναθηναϊκού.
Πιστός στο ρεπορτάζ του , ο Σεμπαστιάν Σρουρ επιμένει πως η μεγάλη προσφορά του «Τριφυλλιού» ισχύει και θα φθάσει στη Γοδόι Κρουζ εντός της ημέρας.
Αναλυτικά όσα έγραψε στο «X» ο Αργεντινός ρεπόρτερ:
«Θα επιμείνω στις πληροφορίες που έχω για τον Αντίνο: Η προσφορά του Παναθηναϊκού δεν έχει φτάσει ακόμα στη Γοδόι Κρουζ, θα τη στείλουν σήμερα (8/1).
Είναι 7 εκατομμύρια δολαρίων για το 50%. Το λέω με σεβασμό, ο Μανζούρ προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή!»
Δείτε παρακάτω:
Voy a sostener la info que tengo sobre Anidno: la oferta del Panathinaikos todavía no llego a Godoy Cruz, la mandan hoy.
Es de 7 millones por el 50%.
Lo digo con respeto, Manzur desvía el foco.— Sebastián Srur (@Sebasrur) January 8, 2026
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αντίπαλος του Παναθηναϊκού: Κοντά σε ομάδα Euroleague ο Χολμς
- Έτοιμος για νέο ΜΠΑΜ ο Παναθηναϊκός με Ντε Φράι - Το συμβόλαιο και το ποσό
- Παναθηναϊκός: Οι δύο που βλέπουν την έξοδο μετά τον Σφιντέρσκι
- Εδώ θα δείτε ζωντανά την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς (vid)
- Πέταξε για Ολλανδία ο Παναθηναϊκός - Η αποστολή και οι δύο έξτρα μεταγραφές (pics)