Παναθηναϊκός: Μετατίθεται το ντεμπούτο του Παντελίδη - Ο λόγος
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο με τρεις απουσίες, με τον Παντελίδη να «κουβαλά» την αποβολή από την Κηφισιά.
Με τρεις δεδομένες απουσίες θα πάει ο Παναθηναϊκός στο ματς της 16ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο, σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη έχει χαρακτήρα «μονόδρομου».
Το «τριφύλλι» δεν θέλει να μπλέξει περισσότερο στη μάχη της τετράδας και το αποτέλεσμα της Κυριακής έχει ιδιαίτερη σημασία.
Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει ήδη “κλειδώσει” ότι δεν θα υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι δηλωμένοι στο ποινολόγιο. Πρόκειται για τους Πάλμερ Μπράουν, Μπακασέτα και Παντελίδη.
Στις δύο πρώτες περιπτώσεις, το πλαίσιο είναι ξεκάθαρο: έχουν συμπληρωθεί κάρτες και οι ποινές δηλώθηκαν να εκτιθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έτσι, ο προπονητής του Παναθηναϊκού καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες τους, προσαρμόζοντας ανάλογα το πλάνο του.
Το σημείο που ξεχωρίζει στο ρεπορτάζ αφορά τον Παντελίδη, γιατί η τιμωρία του δεν “γράφτηκε” με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Με απλά λόγια, ο Παντελίδης κουβαλά την ποινή από εκείνο το ματς και την εκτίει τώρα, παρότι έχει αλλάξει “σελίδα”.
Για τον Μπενίτεθ αυτό σημαίνει ακόμη μία λύση λιγότερη διαθέσιμη για την Κυριακή, σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός θέλει να “μπει” από νωρίς σωστά και να πάρει αυτό που χρειάζεται.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ένταση Μπακασέτα-φίλων Παναθηναϊκού έξω από τη Λεωφόρο (vid)
- Ραγδαίες εξελίξεις με Γιαμπουσέλε: Οι Νικς τον έστειλαν στους Μπουλς!
- Παναθηναϊκός: Η «ακατανόητη» αλλαγή και οι μεταγραφές που δεν έγιναν
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα ζητάει για Ντουάρτε ο Αστέρας
- Παναθηναϊκός: Το «κλειδί» που θα ξεκλειδώσει την υπόθεση Γιαμπουσέλε