Παναθηναϊκός: Φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της Γκρέμιο ο Τετέ (pic)
Ο Ματέους Τετέ βρίσκεται στην πατρίδα του και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τη φανέλα της Γκρέμιο.
Η Γκρέμιο εμφανίζεται αποφασισμένη να αποκτήσει τον Ματέους Τετέ από τον Παναθηναϊκό με τους Βραζιλιάνους, αρχικά, να κάνουν λόγο για συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.
Ο ποδοσφαιριστής του «Τριφυλλιού» ξεκουράζεται την περίοδο των γιορτών στην πατρίδα του, και πιθανότατα, να έστειλε «μήνυμα» για το μέλλον του, μέσω μιας φωτογραφίας με έναν οπαδό της Γκρέμιο.
Συγκεκριμένα, δέχτηκε να φωτογραφηθεί με τη φανέλα της Γκρέμιο, ενώ και ο ίδιος εμφανίζεται να φοράει φανέλα άλλης ομάδας.
Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε τα σενάρια περί δανεισμού του ποδοσφαιριστή τονίζοντας πως ο Τετέ είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος της ομάδας.
Δείτε παρακάτω:

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Για τους Έλληνες που αγαπάνε το άθλημα, πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός»
- Γιαννακόπουλος: «Παναγιώτη και Γιώργο, πώς θα νιώσετε αν»...
- Σαρπ Αταμάν: «Δίκασε» Φουρνιέ και διαιτητές μετά το Game 3 (pic)
- Παναθηναϊκός: Έκρηξη Αταμάν για το φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις και αποβολή στο ΣΕΦ (vid)
- Το φιλικό του Παναθηναϊκού: Ο αντίπαλος και η ημερομηνία