Τσιφτσής: «Το μαρκάρισμα του Σφιντέρσκι στον Παβλένκα είναι κόκκινη κάρτα»
Μετά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ο Αντώνης Τσιφτσής στάθηκε στη φάση που έφερε τον τραυματισμό του Γίρι Παβλένκα και σχολίασε τη διαιτητική αντιμετώπιση.
Στο περιθώριο του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ο Αντώνης Τσιφτσής τοποθετήθηκε στη μικτή ζώνη για τη φάση στην οποία τραυματίστηκε ο Γίρι Παβλένκα, με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων να αποχωρήσει και να γίνει αναγκαστική αλλαγή.
Ο Έλληνας γκολκίπερ χαρακτήρισε ιδιαίτερα σοβαρό το περιστατικό και συνέδεσε την εξέλιξή του με την αίσθηση «πικρίας» που, όπως είπε, συνόδευσε τη νίκη της ομάδας του.
Ο Τσιφτσής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Απαράδεκτο αυτό που έγινε. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους, ήταν μία μεγάλη νίκη, με μία πικρία βέβαια. Το μαρκάρισμα του Σφιντέρσκι στον Παβλένκα είναι κόκκινη κάρτα και ο διαιτητής έπρεπε να τη δώσει».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Φορ-ΚΑΝΟΝΙ, στόπερ-ΗΓΕΤΗΣ και νέα κίνηση - «Σκάει» νέα μεταγραφή μετά τον Φαλ
- Παναθηναϊκός, Γένσεν: «Αποφασίζει ο Αλαφούζος για τη μεταγραφή - Αρνητική η εισήγηση Μπαλντίνι»
- Νέα δεδομένα για το buy out του Μπαντιό που θα καταβάλει ο Παναθηναϊκός
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»