Λουτσέσκου: «Mε στεναχωρεί ότι δε σκοράραμε περισσότερα γκολ»
Δείτε τι δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Ήταν ένα κορυφαίο παιχνίδι από εμάς. Μια ακόμη παιχνίδι σε ντέρμπι που μας δίνει αυτοπεποίθηση και την επίγνωση ότι όταν παλεύουμε μαζί μπορούμε να καταφέρουμε απίστευτα πράγματα.
Το σκορ θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερο, με όλο τον σεβασμό στον αντίπαλο. Κυριαρχήσαμε σε όλο το ματς. Οι ευκαιρίες μας ήταν ξεκάθαρες.
Το μοναδικό πράγμα που με στεναχωρεί κατά κάποιο τρόπο είναι ότι δε σκοράραμε περισσότερα γκολ. Μια νίκη με μεγαλύτερο σκορ σε ένα ντέρμπι σου δίνει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Μια νίκη που έρχεται σε μια περίπλοκη στιγμή για εμάς, με πολύ δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη, με ντέρμπι, με τραυματισμούς.
Δεν εστιάζω στις νίκες στα ντέρμπι. Εστιάζω στους παίκτες μου να καταλάβουν ότι όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕύχομαι για την ομάδα να ξεκουραστεί όσο το δυνατόν περισσότερο στις γιορτές και μετά να επιστρέψουν οι παίκτες πιο… τρελοί για να πάρουμε ακόμη περισσότερες νίκες.
Είναι κρίμα γιατί είναι η δουλειά η δικιά τους. Παράλληλα, να έχουμε την ίδια συγκέντρωση στο ίδιο παιχνίδι ανεξαρτήτου αντιπάλου, χωρίς να έχει σημασία το πρόγραμμα, η δυσκολία του αντιπάλου, οι απουσίες».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το καλεντάρι της EuroLeague 2026-27
- Αποκάλυψη Ισπανών: Το συμβόλαιο και οι απολαβές του Μπαντιό στον Παναθηναϊκό
- «Δεύτερη μεταγραφή μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Οριστικό deal για Ραστόντερ - Τα ποσά της συμφωνίας