Βαγιαννίδης: «Στο επόμενο διάστημα θα δείτε τον καλύτερο εαυτό μου»
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης αναφέρθηκε μέσω δηλώσεών του στο διάστημα που χρειάστηκε να περάσει για να προσαρμοστεί και ότι τους επόμενους μήνες θα δείξει τον καλύτερό του εαυτό.
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης στην αναμέτρηση με την ΑΒΣ προχώρησε σε μια εξαιρετική εμφάνιση βγάζοντας δύο ασίστ και φτάνοντας τις πέντε συνολικά στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.
Μετά την αναμέτρηση αναφέρθηκε στο επίσημο κανάλι της Σπόρτινγκ για το διάστημα που βρίσκεται στην Πορτογαλία αλλά και για το διάστημα της προσαρμογής που χρειάστηκε στη νέα του πραγματικότητα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού:
«Είναι καλό να μοιράζεις ασίστ, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα προσαρμόζομαι στην ομάδα. Δεν έχω δείξει ακόμα όλες τις ικανότητές μου. Η προσαρμογή από το ελληνικό πρωτάθλημα στο πορτογαλικό, το να παίζω σε αγώνες του Champions League, να παίζω εναντίον μεγάλων συλλόγων, με σπουδαίους συμπαίκτες, δεν ήταν εύκολη.
Ακόμα προσαρμόζομαι, δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ για να βελτιωθώ. Αλλά έχω πολύ ταλαντούχους συμπαίκτες γύρω μου, προσπαθούν να με βοηθήσουν πολύ. Τους επόμενους μήνες θα δείτε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Όλοι πιέζουν ο ένας τον άλλον».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτζιάς: Επιμένει για Σορτς...out - «Τι θα ψάξει ο Παναθηναϊκός αν φύγει» (vid)
- «Στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός για Παγιόλα, πιέζει δυνατά η Αρμάνι»
- Μητέρα Χολμς: «Ο γιος μου δεν είναι εχθρός - Αντιεπαγγελματική η αντιμετώπισή του» (vid)
- Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ; Το ακραίο σενάριο για κοινή έδρα
- Σημαντική λύση για Μπέτις, παίζει κανονικά με Παναθηναϊκό