Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο διαιτητής του ματς Κυπέλλου με την Καβάλα
Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για την τελευταία αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με το ενδιαφέρον να στρέφεται φυσικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα.
Συγκεκριμένα, την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο «Ανθή Καραγιάννη» θα διευθύνει ο Κόκκινος, ο οποίος ορίστηκε από την ΚΕΔ για το παιχνίδι που θα κρίνει την παρουσία των «πράσινων» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Το ματς έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, καθώς με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση χωρίς περιπέτειες, αποφεύγοντας επιπλέον νοκ άουτ αγώνα στις αρχές Ιανουαρίου.
Ο ορισμός του Κόκκινου περνά ήδη στο μικροσκόπιο, με τον Παναθηναϊκό να καλείται να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος, ώστε να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση εντός γηπέδου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ο Λεσόρ έρχεται κα@@@μένος» - Ατάκες για πολλούς παίκτες
- Γιαννακόπουλος: «Άιντε μη σου πάρω τον Πίτερς δανεικό και τον δώσω στο Μαρούσι»
- Στην προπόνηση της Εθνικής Τουρκίας Αταμάν και Όσμαν, τι ισχύει για το Παναθηναϊκός-Παρί
- Το αινιγματικό story του Γιαννακόπουλου και η φράση που σηκώνει… ανάγνωση
- Έρχεται... σεισμός στο μπάσκετ - Τι ετοιμάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός