Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο διαιτητής του ματς Κυπέλλου με την Καβάλα
Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για την τελευταία αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με το ενδιαφέρον να στρέφεται φυσικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα.
Συγκεκριμένα, την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο «Ανθή Καραγιάννη» θα διευθύνει ο Κόκκινος, ο οποίος ορίστηκε από την ΚΕΔ για το παιχνίδι που θα κρίνει την παρουσία των «πράσινων» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Το ματς έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, καθώς με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση χωρίς περιπέτειες, αποφεύγοντας επιπλέον νοκ άουτ αγώνα στις αρχές Ιανουαρίου.
Ο ορισμός του Κόκκινου περνά ήδη στο μικροσκόπιο, με τον Παναθηναϊκό να καλείται να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος, ώστε να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση εντός γηπέδου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαμπουσέλε: Τι γράφουν οι Γάλλοι για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ
- Παναθηναϊκός: «Ο Αριάγκα αποφάσισε να μείνει στη Λεβάντε»
- Συγκινεί ο Ντόκεν: «Η ψυχή μου έχει ραγίσει...» (pic)
- Παπαθεοδώρου: «Υπάρχει... καπνός με Γιαμπουσέλε, τι συμβαίνει με Χέιζ-Ντέιβις»
- Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα με ΠΑΟΚ και η πιθανή έκπληξη