«Κάρφωσε» το πέναλτι ο Μπακασέτας, 2-0 ο Παναθηναϊκός - Δείτε το γκολ
Ο Παναθηναϊκός διπλασιάζει το προβάδισμά του στο 22’, με τον Τάσο Μπακασέτα να σκοράρει από την άσπρη βούλα μετά τη φάση του Ντέσερς.
Ο Παναθηναϊκός ανέβασε κι άλλο το σκορ στη Λεωφόρο με τον Βόλο και έφερε το παιχνίδι στο 2-0, αξιοποιώντας μια φάση που ξεκίνησε από εξαιρετική κάθετη μπαλιά.
Ο Τάσος Μπακασέτας είδε την κίνηση του Σίριλ Ντέσερς και τον «τάισε» με κάθετη, με τον φορ των «πράσινων» να αποφεύγει με μία κίνηση δύο αντιπάλους μέσα στην περιοχή.
Στη συνέχεια, ο Ντέσερς ανατράπηκε από τους αμυντικούς που τον «γκρέμισαν», με τον Βασίλη Φωτιά να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα, δίνοντας πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» και δεν λάθεψε, γράφοντας στο 22ο λεπτό το 2-0 με εύστοχο χτύπημα.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός - Βόλος 2-1
- Μπενίτεθ: «Είναι άδικο, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Παναθηναϊκός - Βόλος 2-1: Τα γκολ και τα highlights (vids)
- Μπέος για τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός – Βόλος: «Σκάνδαλο στη Λεωφόρο, ντροπή στον Φωτιά»
- Παναθηναϊκός-Βόλος 2-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού