Επίσημο: Αυτός είναι ο διαιτητής στο Παναθηναϊκός - Βικτόρια Πλζεν
Τον Αντόνιο Νόμπρε όρισε η UEFA για να διευθύνει την κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Βικτόρια Πλζεν την Πέμπτη για την 6η αγωνιστική του Europa League.
Ο Πορτογάλος ρέφερι δεν είναι άγνωστος ούτε στο ελληνικό κοινό ούτε στον Παναθηναϊκό, καθώς έχει ξανασφυρίξει σε σημαντικούς αγώνες των «πρασίνων» τα τελευταία χρόνια.
Αρχικά, ο Νόμπρε ήταν ο διαιτητής στο περσινό Παναθηναϊκός – Τσέλσι 1-4, όπως και στο Μακάμπι Χάιφα – Παναθηναϊκός 0-0 προ διετίας, επίσης για το Europa League.
Παράλληλα, έχει οριστεί σε τρία ακόμη παιχνίδια πρωταθλήματος, όλα με πρωταγωνιστή τον Παναθηναϊκό. Στο Αστέρας–Παναθηναϊκός 2-2 (21/3/2021, playoffs), στο Παναθηναϊκός–ΑΕΚ 3-0 (27/2/2022), αλλά και στο ΑΕΚ–Παναθηναϊκός 1-0 (8/1/2023).
Σημειώνεται πως βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νέλσον Περέιρα και Πέδρο Ριμπέιρο, με τέταρτο τον Φάμπιο Βαρίσιμο. Στο VAR θα βρίσκονται οι Αντρέ Ναρκίσο και Φάμπιο Ολιβέιρα Μέλο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση για Σλούκα ενόψει Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γκραντ πριν τον Ολυμπιακό
- Οριστικό: Μένει στον Παναθηναϊκό ο Γιουρτσεβέν - Η χρονική διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Οι τέσσερις παίκτες που από σήμερα μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν
- Τραυματίστηκε ο Βαλαντσιούνας: «Δεν είναι καλά τα πράγματα...»