Καρπετόπουλος: «Δεν έχω αντίρρηση να τους διώξουν όλους, αλλά...» (vid)
Οι δηλώσεις του Αντώνη Καρπετόπουλου στην εκπομπή SUPER ΜΠΑΛΑ για τα σοβαρά προβλήματα στον Παναθηναϊκό και τη γενικότερη απογοήτευση.
Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος ανέλυσε την κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά το ισόπαλο 2-2 με την ΑΕΛ, επικεντρώνοντας στην εικόνα που συνεχίζει να παρουσιάζει η ομάδα.
Στην εκπομπή SUPER ΜΠΑΛΑ, ο Καρπετόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, καθώς έχει χάσει 8 βαθμούς μετά το 88′ λόγω γκολ που δέχεται σε καθυστερήσεις.
Ο δημοσιογράφος τονίζει ότι η εικόνα δεν μπορεί να αποδοθεί σε έναν μόνο παίκτη ή προπονητή, αλλά ότι η ευθύνη είναι συλλογική. Ο Μλαντένοβιτς, για παράδειγμα, φέρει την ευθύνη για το δεύτερο γκολ της ΑΕΛ, ενώ ο Τετέ κάνει λάθη που επηρεάζουν αρνητικά την έκβαση του αγώνα.
Αναλυτικά τα λόγια του Αντώνη Καρπετόπουλου:
«Ο Παναθηναϊκός έχει χάσει 8 βαθμούς μετά το 88′ δεχόμενος γκολ. Προφανώς έχει αυτού του είδους τη δυσκολία. Δυσκολία που έχει να κάνει με τα πάντα. Δηλαδή όσο υπεύθυνος είναι για το σημερινό ο Μλαντένοβιτς άλλο τόσο είναι και ο Τετέ για την ευκαιρία που χάνει. Ο Τετέ κάνει εγκληματικό πράγμα για το τελικό αποτέλεσμα. Εγώ δεν έχω αντίρρηση να τους διώξουν όλους γιατί κάτι τέτοια ακούω αλλά δε θα καταφέρουν να κάνουν τίποτα αν το συμπέρασμα είναι αυτό. Θα είμαστε εδώ και θα συζητάμε πάλι για τα ίδια θέματα.
Ο Μπενίτεθ είπε ότι θα πάμε ματς-ματς, μίλησε για πρωτάθλημα και κανείς δεν έλεγε ότι η ομάδα έχει μείνει πίσω. Όταν έλεγα εγώ ότι τα τελευταία χρόνια καμία ομάδα δεν έχει κάνει πρωταθλητισμό αλλάζοντας προπονητή. Πρέπει να δουν τι θα κάνουν με τον προπονητή που έχουν, να έχουν έναν προγραμματισμό. Πλέον είναι στο -15 από την κορυφή και γενικότερα με δυσκολεύει να του κάνω κριτική του Παναθηναϊκού.
Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητισμό δεν κάνει, στόχους δεν έχει, ομάδα δε φαίνεται να χτίζει. Είναι στον Δεκέμβριο και φαίνεται σαν να κάνει προετοιμασία, δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει και μπορεί στο τέλος της σεζόν να βγει 2ος που το αποκλειώ αλλά πριν απ’ όλα αυτά δεν έχω καταλάβει τι θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός;».
Δείτε πατακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ζήτηση για Μαντσίνι, αλλά το ποσό «κόβει» τους υποψήφιους
- Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά, ακόμη και πρόταση-έκπληξη για πώληση παίκτη
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Αργεντινό εξτρέμ, η χρηματιστηριακή αξία
- Επίσημο: Οι διαιτητές στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τη Euroleague
- Παναθηναϊκός: 15 εκατ. ευρώ, 11 κινήσεις - Η κριτική των μεταγραφών