Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα με Πελίστρι, το ματς που επιστρέφει
Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Φακούντο Πελίστρι βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Ο Ουρουγουανός εξτρέμ, ο οποίος είχε υποστεί θλάση κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εθνική ομάδα, ακολούθησε μέρος του προγράμματος προπόνησης και η κατάσταση του δείχνει να βελτιώνεται.
Αν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση του παίκτη, υπάρχει αισιοδοξία για τη συμμετοχή του σε κάποιο από τα τελευταία ματς της χρονιάς.
Ο Πελίστρι μπορεί να προλάβει είτε τον αγώνα με τον Βόλο στις 14 Δεκεμβρίου, είτε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 21 Δεκεμβρίου, γεγονός που αποτελεί μια θετική εξέλιξη για την ομάδα, ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν.
Ωστόσο, η απόφαση για την επιστροφή του θα εξαρτηθεί από την ολοκλήρωση της αποκατάστασής του και την αξιολόγηση της φυσικής του κατάστασης από το τεχνικό επιτελείο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θρίλερ» με την επιστροφή του Μπακασέτα - Χιονοθύελλα «παγώνει» τη Νέα Υόρκη!
- Σκληραίνει τη στάση του ο Παναθηναϊκός - Οργή και δυσαρέσκεια με τη φωτογραφία του Τετέ (pic)
- «Έξαλλοι οι γιατροί του ΥΓΕΙΑ - Σε επικοινωνία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός!» (vid)
- Αλλαγμένος ο Ταμπόρδα, αποφασίζει ο Παναθηναϊκός!
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα που τσεκάρει «πακέτο» τους Ντραγκόφσκι-Σφιντέρσκι