«Ο Ντραγκόφσκι δε θα μακροημερεύσει»: H γλώσσα σώματος σε εξέδρα και αποδυτήρια
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αποκαλύπτει γιατί ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι δύσκολα μένει, τι ενόχλησε μετά το πέναλτι και ποιοι έρχονται στη Λεωφόρο.
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου, μέσα από την εκπομπή 11 εμείς 11 εσείς, άνοιξε τον φάκελο τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό. Με βάση όσα μετέφερε στον αέρα, η υπόθεση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι φαίνεται πως οδεύει προς ένα πρόωρο και οριστικό φινάλε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, ο Πολωνός γκολκίπερ δύσκολα θα μακροημερεύσει στη Λεωφόρο, καθώς η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του έχει κλονιστεί. Ο Παπαθεοδώρου τόνισε πως, αν ο Λαφόν δεν έπρεπε να αποχωρήσει για τις υποχρεώσεις του με την Ακτή Ελεφαντοστού, το ματς με την ΑΕΚ πιθανότατα θα ήταν το κύκνειο άσμα του Ντραγκόφσκι.
Παράλληλα, ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται. Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 21 Δεκεμβρίου, να δούμε ακόμη και τον Κότσαρη να παίρνει φανέλα βασικού.
Ιδιαίτερο βάρος έδωσε και στη συμπεριφορά του Ντραγκόφσκι μετά το πέναλτι, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός. Όπως είπε, η γλώσσα σώματός του προς την εξέδρα δεν ήταν η ενδεδειγμένη, ενώ παρόμοια εικόνα παρουσιάστηκε και στα αποδυτήρια μετά τη λήξη.
Όλα αυτά, όπως περιέγραψε ο Παπαθεοδώρου, συνθέτουν ένα σκηνικό που δύσκολα αλλάζει, με την 1η Γενάρη να μην αναμένεται να βρει τον Πολωνό στον Παναθηναϊκό. Το μήνυμα που περνά από το ρεπορτάζ είναι πως ο σύλλογος ήδη προετοιμάζει την επόμενη μέρα κάτω από τα δοκάρια, με τις αποφάσεις να ωριμάζουν γρήγορα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά τόσο εκνευρισμένος ο Μπενίτεθ, ο λόγος
- Αταμάν: «Αυτοί δεν παίζουν με τη Βαλένθια» - Ατάκα για Φαρίντ και Final 4
- Παναθηναϊκός: 4+ μεταγραφές, έως 8 αποχωρήσεις και ρόστερ 26 παικτών
- Σπουδαία ενέργεια από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!
- «Απόδειξη ότι... τελείωσε ο Ντραγκόφσκι, μεθεπόμενος τερματοφύλακας ο Βλαχοδήμος»