Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-3: Τα γκολ και τα highlights

Δείτε τα highlights από το Παναθηναϊκός – AEK, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-3: Τα γκολ και τα highlights

Με τον Λούκα Γιόβιτς να κάνει το πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι του με τη φανέλα της ΑΕΚ και να σημειώνει χατ-τρικ, η «Ένωση» έφυγε νικήτρια από τη Λεωφόρο με 3-2. Ήταν ένα ντέρμπι για πολύ «γερά νεύρα» στο φινάλε της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τους «κιτρινόμαυρους» να μένουν στο -3 από την κορυφή και τους «πράσινους» να βλέπουν τη διαφορά να ανοίγει στο -13, παρότι έχουν αγώνα λιγότερο.

Η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2-0, εκμεταλλευόμενη κάθε ευκαιρία της στο πρώτο μέρος, ενώ ενδιάμεσα το «τριφύλλι» έχασε τεράστια στιγμή. Ο Καρολ Σφιντέρσκι δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα, σπαταλώντας το πέναλτι που θα μπορούσε να αλλάξει την εικόνα και την ψυχολογία του Παναθηναϊκού σε κομβικό σημείο.

Παρά το σοκ, ο Παναθηναϊκός δεν εγκατέλειψε το ματς. «Επέστρεψε» στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε, βρήκε ρυθμό και δικαιώθηκε στο 90’, όταν ο Φίλιπ Τζούριτσιτς με δικό του γκολ έφερε το παιχνίδι στο 2-2. Εκείνη τη στιγμή έμοιαζε πως οι «πράσινοι» θα σώσουν τουλάχιστον τον βαθμό, όμως η συνέχεια επιφύλασσε νέα, σκληρή τιμωρία για τα λάθη τους.

Οι «κιτρινόμαυροι», πιστοί στο πλάνο τους, τιμώρησαν ξανά κάθε αδράνεια της «πράσινης» άμυνας στις καθυστερήσεις. Ένα ακόμη λάθος στο φινάλε έφερε νέο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, ο Λούκα Γιόβιτς ανέλαβε ξανά την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας το μεγάλο διπλό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Δείτε παρακάτω τα highlights μετά το ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News