Παναθηναϊκός – Στουρμ Γκρατς 1-1: «Πάγωσε» το ΟΑΚΑ με απίθανο γκολ ο Κιτεϊσβίλι (vid)
Η Στουρμ Γκρατς απάντησε με γκολ–ποίημα του Κιτεϊσβίλι και ισοφάρισε τον Παναθηναϊκό σε 1-1 στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ενώ ο Παναθηναϊκός έδειχνε να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό και να κρατά σταθερά το προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Σφιντέρσκι, ένα απρόσμενο σουτ έφερε την ανατροπή της ψυχολογίας.
Στο 34’, ο Γκιόργκι Κιτεϊσβίλι βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, χωρίς πίεση, και εκτέλεσε με τέλεια ισορροπία και ακρίβεια.
Η μπάλα πήρε φάλτσο, κατευθύνθηκε στο δεξί «παραθυράκι» του Ντραγκόφσκι και κατέληξε στα δίχτυα, σε ένα γκολ που κανείς δεν περίμενε εκείνη τη στιγμή.
Ο Πολωνός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να αντιδράσει – απλώς παρακολούθησε την τροχιά της μπάλας, που κατέληξε ιδανικά στη γωνία του.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οι απολαβές της Γκρέμιο στον Τετέ - 1,5 + 4 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό
- Βιγιαφάνιες: «Δεν έχω καταλάβει - Άδικη η αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό!»
- Παναθηναϊκός: Οικονομική «ζημιά» για την ομάδα του Λημνιού
- Παπαθεοδώρου: Η απάντηση στις φήμες για Χέις-Ντέιβις και Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το πραγματικό «all in» του Ιανουαρίου