Προπονητής Στουρμ Γκρατς: «Με μια κορυφαία εμφάνιση στην Αθήνα μπορούμε να έχουμε αποτέλεσμα»

Ο προπονητής της Στουρμ Γκρατς, Γιούργκεν Σάουμελ, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη League Phase του Europa League.

Προπονητής Στουρμ Γκρατς: «Με μια κορυφαία εμφάνιση στην Αθήνα μπορούμε να έχουμε αποτέλεσμα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για το αν η Στουρμ βρίσκεται σε κρίση, αυτό πρέπει να το κρίνουν άλλοι. Με μια κορυφαία εμφάνιση στην Αθήνα μπορούμε να έχουμε αποτέλεσμα. Περιμένω από την ομάδα μου μια πραγματικά καλή εμφάνιση. Ο Παναθηναϊκός βέβαια είναι σπουδαίος σύλλογος, έχει εμπειρία κι έναν καταξιωμένο διεθνώς προπονητή. Τους αρέσει να έχουν την κατοχή, είναι τακτικά πειθαρχημένοι και χρειάζονται προσοχή οι εξτρέμ τους».

Η Στουρμ να θυμίσουμε ότι έχει 4 βαθμούς και βρίσκεται στην 25η θέση.

«Έχουμε δείξει κάποια καλά σημάδια στα πρόσφατα παιχνίδια, αλλά τελικά μας έλειψε λίγη τύχη μπροστά στην εστία. Πρέπει να μετατρέψουμε αυτές τις ευκαιρίες σε γκολ τώρα και είμαι σχετικά σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι στην Αθήνα», είπε επίσης ο αμυντικός Εμίρ Κάριτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr