Παναθηναϊκός: Ο Πελίστρι επισκέφθηκε την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Φακούντο Πελίστρι συνάντησε το πρωί της Τετάρτης (26/11) την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης και είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει με τον συμπατριώτη του, Φεντερίκο Βαλβέρδε.
Στο ξενοδοχείο που διαμένει στην Αθήνα η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε το παρόν ο Φακούντο Πελίστρι το πρωί της Τετάρτης πριν την αναμέτρηση της Βασίλισσας με τον Ολυμπιακό για το UEFA Champions League.
Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν έχασε την ευκαιρία να κουβεντιάσει με τον συμπατριώτη του, Φεντερίκο Βαλβέρδε, με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση με την Εθνική ομάδα.
Για να μη γίνει αντιληπτός από τις κάμερες, ο παίκτης των «πρασίνων» ανέβηκε στον ημιώροφο του ξενοδοχείου.
Υπενθυμίζεται πως ο «άσος» του Τριφυλλιού γύρισε και πάλι τραυματίας από την Ουρουγουάη και θα απουσιάσει για το υπόλοιπο του έτους.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Δεν πιστεύω ότι στεναχωρήθηκε ούτε ένας παίκτης του Παναθηναϊκού που έφυγε ο Χολμς»
- Μαντσίνι: «Είδα από τον Αλαφούζο κάτι που δεν είδα σε άλλες ομάδες - Ο Γιοβάνοβιτς έφτιαξε ομάδα»
- Δύο δυνατές προσθήκες στα χαφ θέλει ο Παναθηναϊκός - Τα προφίλ
- Μεταγραφές: Τρεις υποθέσεις για τον «άσο» στον Παναθηναϊκό
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης για μεγάλο όνομα στον Παναθηναϊκό, ο υποψήφιος