Με... ομπρέλα στο Παναθηναϊκός - Στουρμ Γκρατς (pic)

Ασθενής βροχόπτωση προβλέπεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός – Στουρμ Γκρατς για το UEFA Europa League.

Με... ομπρέλα στο Παναθηναϊκός - Στουρμ Γκρατς (pic)

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού στο UEFA Europa League συνοδεύεται από βροχές και καταιγίδες:

Η προετοιμασία για τη Γιουνγκ Μπόις έγινε με βροχερές συνθήκες, ο προπονητής της Γκόου Αχέντ Ιγκλς κρατούσε ομπρέλα στον πάγκο των Ολλανδών στο ΟΑΚΑ, η καταιγίδα «Μπέντζαμιν» χτύπησε το Ρότερνταμ στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τη Φέγενορντ.

Μόνο στο Μάλμε ήταν «σαν τη Γλυφάδα», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Μολίνς στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Για την αυριανή αναμέτρηση (27/11) με τη Στουρμ Γκρατς οι προβλέψεις δεν είναι «αισιόδοξες».

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, εκτιμάται πως θα υπάρξει έντονη συννεφιά, ενώ γύρω στις 23:00 είναι ορατό το ενδεχόμενο ασθενούς βροχόπτωσης. Η θερμοκρασία εκτιμάται στους 16 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε παρακάτω:

Με... ομπρέλα στο Παναθηναϊκός - Στουρμ Γκρατς (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr