Ο Σότσα ξανά στον δρόμο του Παναθηναϊκού

Ο Ιταλός διαιτητής ορίστηκε από την UEFA να είναι ο πρώτος διαιτητής στην κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Στουρμ Γκρατς την προσεχή Πέμπτη (22:00) για το Europa League.

Ο Σότσα ξανά στον δρόμο του Παναθηναϊκού

Ο 36χρονος Ιταλός ρέφερι δεν είναι άγνωστος στους «πράσινους». Ήταν εκείνος που διηύθυνε τη ρεβάνς με τη Ρέιντζερς στο ΟΑΚΑ (1-1) τον Αύγουστο, αποτέλεσμα το οποίο έφερε τον Παναθηναϊκό εκτός συνέχειας του Champions League και τον έστειλε στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Παράλληλα, ο Σότσα έχει «παρουσία» και σε ελληνικά ντέρμπι. Είχε σφυρίξει στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-2 στη Λεωφόρο (Σεπτέμβριος 2023) και στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-0 για το περσινό Κύπελλο Ελλάδας.

Τη φετινή σεζόν, έχει σφυρίξει ήδη δύο αγώνες Champions League (Μπριζ-Μονακό 4-1, Μπενφίκα-Λεβερκούζεν 0-1), ενώ πριν λίγα 24ωρα βρέθηκε στο Μιλάνο, στο Ίντερ–Μίλαν 0-1 για τη Serie A.

Δίπλα του θα είναι οι βοηθοί Ιμπεριάλε και Μπάρι, ο Τζουφέρλι ως 4ος διαιτητής, ενώ στον έλεγχο VAR θα βρίσκονται οι Μαρίνι (VAR) και Ντοβέρι (AVAR) – όλοι τους Ιταλοί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr