Σαπουντζάκης: «Αιχμές» για τη διαιτησία του Ολυμπιακού - «Για να ξαναμπεί στο κόλπο ο Παναθηναϊκός...»
Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε με νόημα τη μάχη του τίτλου, αφήνοντας αιχμές για τη διαιτητική εύνοια που απολαμβάνει ο Ολυμπιακός.
Ο Γιάννης Σαπουντζάκης, μέσα από την εκπομπή «11 εμείς 11 αυτοί», προχώρησε σε δηλώσεις που προκάλεσαν συζητήσεις σχετικά με τη μάχη του πρωταθλήματος και τη διαφορά των δύο “αιωνίων”.
Όπως υπογράμμισε, «Για να ξαναμπεί στο κόλπο του τίτλου ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μην κερδίζει παιχνίδια στα οποία θα έχει πιθανότατα, απώλειες βαθμών».
Στη συνέχεια, δεν δίστασε να εκφράσει ευθέως τη θέση του για τη διαιτητική αντιμετώπιση των δύο ομάδων: «Υπάρχει μια συνήθεια ο Ολυμπιακός να παίρνει τα σπόρια, τις αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ του».
Ο Σαπουντζάκης πρόσθεσε πως «Ο Παναθηναϊκός όσο συνεχίζει να κερδίζει, μπορεί να πιστεύει πως κάποια στιγμή αυτό θα σταματήσει», δείχνοντας ότι η πίστη στην αλλαγή ισορροπιών μπορεί να είναι το κλειδί για την ψυχολογία της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπά» δεξί μπακ: «Ρώτησε για τον Ρουμπέν Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Ναν, το ερωτηματικό με την επιστροφή του
- Σερέλης: «Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας» - Τι είπε για τον τραυματισμό του Ναν
- Παπαθεοδώρου: «Μαζεύτηκαν πολλά αρνητικά - Δεν ήρθε η καταστροφή, αλλά...»
- Μπάγερν - Παναθηναϊκός 85-78: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού» (pic)