Ραπτόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός δεν χάνει 2-0 στο 18' γιατί ο εξτρέμ τα... χάνει» - Αποθέωσε Γεντβάι (vid)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολίασε τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος. Τι είπε για τον Παναθηναϊκό.

Ραπτόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός δεν χάνει 2-0 στο 18' γιατί ο εξτρέμ τα... χάνει» - Αποθέωσε Γεντβάι (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ολυμπιακός παίζει τζόκινγκ με τον Ατρόμητο. Με πλάτη Σιδηρόπουλου. Ίδια φάση είδα στο Φιορεντίνα – Γιουβέντους. Παίζει με τον Βλάχοβιτς κορυφή η Γιουβέντους.

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, ο Βανόλι τον παίζει man to man. Σε μια φάση τραβάνε και οι δύο και δίνει… πέναλτι. Ούτε φάουλ επιθετικό, ούτε… πέναλτι ήταν. Δεν δίνεις πέναλτι, όταν τραβάει και ο ένας και ο άλλος.

Στο Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός με ένα κακό αντίπαλο, με έναν αντίπαλο του κ@λου, δεν μπορεί να κρατήσει τρίτη πάσα στο παιχνίδι.

Γίνεται ένα φόρτωμα, πάει ο στόπερ συγχρόνως με τον Ελ Κααμπί, τον φωνάζει τον Σιδηρόπουλο στο VAR… έχουμε τραβήγματα, πέναλτι. Ο Σιδηρόπουλος έχει χεστεί πάνω του, για να παίξει καλά τον Ολυμπιακό.

Γιατί ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ πήραν τις Ενώσεις. Δουλέψανε. Ενώ ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δεν δουλέψανε. Πήραν τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο και παίρνουν τα σφυρίγματα. Οι Ενώσεις είναι ό,τι πιο βρωμερό στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο Παναθηναϊκός, στις Σέρρες, δεν χάνει 2-0 στα πρώτα 18′ γιατί ο εξτρέμ τα… χάνει. Στην πρώτη φορά που είχε συνεργασία με τα δύο εξτρέμ, κάνει γκολ ο Παναθηναϊκός κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν Τετέ-Ζαρουρί να μαρκάρουν τους παίκτες που ανεβαίνουν από κει. Δεν υπάρχει Μλαντένοβιτς να κλείσει. Στο 20ό λεπτό έκανε το πρώτο μπλοκ, τα άλλα τρία τα έχασε.

Ο Γεντβάι θα μετατραπεί σε πλάγιος μπακ στον Παναθηναϊκό. Ούτε Κώτσιρας, ούτε Καλάμπρια, ούτε κανένας. Τρίβαμε τα μάτια μας.» 

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr