Κατσαρός: «Τα αποδυτήρια μπορεί να έχουν ακόμα καλύτερο κλίμα» (vid)
Ο Αντώνης Κατσαρός αναλύει το 0-3 στις Σέρρες, εξηγεί το 5/6 του Μπενίτεθ και στέκεται στην πίστη των παικτών.
Ο δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός, μιλώντας στην εκπομπή ΣΟΥΠΕΡ BALA με αφορμή το Πανσερραϊκός–Παναθηναϊκός 0-3, επέλεξε να σταθεί λιγότερο στα «σχήματα» και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας.
Έβαλε στο επίκεντρο όχι τις λεπτομέρειες της τακτικής, αλλά τη νοοτροπία που έχει καλλιεργήσει ο Ράφα Μπενίτεθ στα αποδυτήρια.
Όπως τόνισε, ο Ισπανός τεχνικός βλέπει ως πρώτο ζητούμενο την αυτοπεποίθηση των παικτών του και την πίστη στις δυνατότητές τους. Κατά τον Κατσαρό, αυτό το στοιχείο ήταν που έκανε τη διαφορά στη διάρκεια του αγώνα στις Σέρρες, ειδικά σε στιγμές όπου η πίεση του Πανσερραϊκού μεγάλωνε.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο Μπενίτεθ είπε, πως αυτό που είναι κυρίαρχο πέρα από την τακτική, η πίστη των παικτών στους εαυτούς τους. Αυτό έφερε αποτέλεσμα στη διάρκεια του αγώνα. Ο Μπενίτεθ έχει 5/6 από την ημέρα που ήρθε. Στο Βόλο ο Παναθηναϊκός ήταν κυριαρχικός. Σήμερα είναι άλλο το σενάριο. Ο Πανσερραϊκός απειλεί και ο Παναθηναϊκός κόντρα στη ροή, προηγείται. Ο Μπενίτεθ θέλει να βγαίνουν αυτές οι φάσεις. Μετά από τέσσερις πάσες βγαίνει το γκολ αυτό. Τα αποδυτήρια μπορεί να έχουν ακόμα καλύτερο κλίμα, μετά τις τόσες απουσίες παικτών. Παίκτες που δεν είναι βασικοί και χρησιμοποιούνται, θα έχουν καλύτερη ψυχολογία.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Ναν δεν μπορούσε να αναπνεύσει»: Γι΄αυτό δεν έπαιξε με Παρί, τι ισχύει με Ολυμπιακό
- Παπαθεοδώρου: «Κάτι έχει πάει λάθος με την εμπιστοσύνη σε Τολιόπουλο - Δεν θα απέκλεια να είναι εκτός 12άδας»
- Παναθηναϊκός: Κρίσιμη μέρα για Λεσόρ, ο λόγος και η ενημέρωση που θα υπάρξει
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Πονοκέφαλος στα δεξιά και... αναγκαστική έκπληξη
- Μήνυμα ενότητας Γιαννακόπουλου προς Αταμάν ενόψει... τελικής ευθείας