Φορτούνης: «Με ήθελαν πολύ ο Παναθηναϊκός και ο... Γιοβάνοβιτς!» (vid)
Ο Κώστας Φορτούνης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του, ενώ αποκάλυψε και την πρόθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον αποκτήσει στο ΑΠΟΕΛ.
Αναλυτικά όσα είπε στο απόσπασμα της συνέντευξης που δημοσιεύτηκε στους Betarades:
«Ισχύει ότι ο Παναθηναϊκός με ήθελε πάρα πολύ. Τότε ήμουν κοντά στον ΠΑΟΚ, ήθελα να πάω στον ΠΑΟΚ. Αποφάσισα τον Ολυμπιακό, γιατί ήθελα να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα.
Υπάρχει μια δοκιμή στον ΠΑΣ Γιάννινα και μια δοκιμή στον ΑΠΟΕΛ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δεν το έχω πει ποτέ αυτό. Έρχεται ο Γιοβάνοβιτς, μου λέει παιδί μου, εγώ σε θέλω στην ομάδα.
Κάποια πράγματα θα άλλαζα από αυτά που έχω κάνει. Με πείραξε που ο Ονιεκούρου που επέλεξε το νούμερό μου, γιατί τότε ήμουν τραυματίας»
Δείτε παρακάτω:
@betarades.gr Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Κώστα Φορτούνη ΕΡΧΕΤΑΙΙΙ το Σάββατο 22/11 στις 14:00! #olympiakos #olympiacos #olympiacosfc #fyp ♬ original sound – betarades.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ανατροπή με Γιούρτσεβεν, σενάριο παραμονής - Το σχόλιο Αταμάν
- Κοτζιάς: «Μετά την ήττα από τον Κολοσσό έγιναν πράγματα -ειδικά το βράδυ- που δεν έχουν βγει»
- Παναθηναϊκός: Τότε εκτίει ο Λεσόρ, διαθέσιμος για Ολυμπιακό
- «Βόμβα» Παπαθεοδώρου: «Ο Μαρινάκης θέλει NBA Europe - Ντόμινο εξελίξεων με τον Ολυμπιακό της Euroleague»
- Η αλήθεια για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ Europe