Κορμπεράν για Κορόνα: «Η σχέση μας ήταν εγκάρδια, στενή και καθημερινή»
Ο Κάρλος Κορμπεράν κλήθηκε να σχολιάσει τη συνεργασία του με τον τεχνικό διευθυντή, Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Θα έλεγα ότι η σχέση του Κορόνα με τον σύλλογο είναι μεγαλύτερη από τη δική μου κι όσο ήμουν μαζί του, η σχέση μας ήταν εγκάρδια, στενή και καθημερινή.
Ως εκ τούτου, του εύχομαι καλή τύχη, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, σε αυτό το νέο κεφάλαιο» τόνισε ο τεχνικός της Βαλένθια.
Τέλος σε ερώτηση για το εάν θεωρεί σημαντικό ο αντικαταστάτης του Κορόνα να γνωρίζει τι εστί Βαλένθια δήλωσε:
«Η ιστορία που έχει σφυρηλατήσει η Βαλένθια έχει κάνει γνωστό το μεγαλείο αυτού του συλλόγου σε όλο τον κόσμο. Στόχος μου είναι να διασφαλίσω ότι οι οπαδοί θα δουν τη Βαλένθια που θέλουμε, αυτή τη γενναία και τολμηρή ομάδα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σαμπράκος: «Ο Μπενίτεθ δεν ήθελε 6άρι και 8άρι - Ο ρόλος του Μπαλντίνι» (vid)
- Κοβάσεβιτς για Γιάγκουσιτς: «Είμαι απογοητευμένος - Ήθελα να τον φέρω!» (pic)
- Ο Χεζόνια πήρε «μεταγραφή» και δίνει... τροφή στα σενάρια!
- Ξέσπασε ο Φρουρός: «Γι' αυτό που μας συμβαίνει... ευθύνεται ο Γιοβάνοβιτς» (vid)
- «Ο Σάριτς μένει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός καραδοκεί»