«Ισπανός παίκτης... Παπαδημητρίου στο προσκήνιο για ελληνική ομάδα!»

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Μίχο, ελληνική ομάδα από το Big 4 ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του Ισπανού μπακ, Άαρον Μαρτίν από την Τζένοα.

Απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού για Μαρτίν η Τζένοα - Ποιο το ποσό

Αναλυτικά στο sportdog.gr:

«Για τον 28χρονο Ισπανό αριστερό μπακ της Τζένοα, Άαρον Μαρτίν με τα 6.500.000 ευρώ σημερινή χρηματιστηριακή αξία, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει τον Ιούνιο, σύμφωνα με την ιταλική πιάτσα agents και εσχάτως με… διαρροές και σε ιταλικά ΜΜΕ, πέφτει… ξύλο!!!

Την τρέχουσα σεζόν μετράει συνολικά 10 συμμετοχές (όλες ως βασικός) ενώ δεν δείχνει διάθεση να ανανεώσει εγκαίρως το συμβόλαιο του με τους Γενοβέζους. Για αυτό και είναι πιθανόν το ενδεχόμενο με ένα ποσό η Τζένοα να τον παραχωρήσει τον Γενάρη, για να μην τον χάσει τσάμπα το καλοκαίρι.

Πάμε τώρα και στο ζουμί: στην Ιταλία είναι κατηγορηματικοί πως ανάμεσα στις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον (σοβαρό) για τον Άαρον Μαρτίν είναι και μια Μπιγκφοράτη ομάδα! Χωρίς να διευκρινίζεται αν θέλει να τον κλείσει από 1η Γενάρη για το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος ή θα προσπαθήσει να τον εντάξει άμεσα στο ρόστερ της!

Στο παρελθόν ο Μαρτίν αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού (επί Γιάννη Παπαδημητρίου). Αριστερό μπακ πάντως για βασικό αλλά κυρίως με προοπτική καλοκαιριού ψάχνουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ!!! Ας το κρατήσουμε λοιπόν…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr