Επίσημο: Ο διαιτητής στο Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός
Το «τριφύλλι» πηγαίνει στις Σέρρες με διαιτητή τον Ευαγγέλου, ενώ ο Χαρμ Όσμερς –γνωστός από αγώνες του Παναθηναϊκού– ορίστηκε στο ΑΕΚ – Άρης.
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς διαιτητών για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Παναθηναϊκό να μαθαίνει τον ρέφερι για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.
Στις Σέρρες, την αναμέτρηση «Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός» (Κυριακή 23/11, 17:00) θα διευθύνει ο Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Χριστοδούλου και Κομισοπούλου, 4ο τον Τσιοφλίκη και στο VAR τους Κουμπαράκη και Κατσικογιάννη.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής:
Σάββατο 22/11
19:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός: Κουκουλάς (Μωυσιάδης, Ψύλλος, 4ος Τσιάρας, VAR: Μόσχου, Κουμπαράκης)
20:00 Ολυμπιακός-Ατρόμητος: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Δημητριάδης, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Τζήλος, Κατοίκος)
Κυριακή 23/11
17:00 Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός: Ευαγγέλου (Χριστοδούλου, Κομισοπούλου, 4ος Τσιοφλίκη, VAR: Κουμπαράκης, Κατσικογιάννης)
19:00 ΠΑΟΚ-Κηφισιά: Κόκκινος (Διαμαντής, Μάτσας, 4ος Μυλοπούλου, VAR: Ζαμπαλάς, Τζήλος)
21:00 ΑΕΚ-Άρης: Όσμερς (Σάαλ, , Ρόντε, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Ντίγκερτ, Πολυχρόνης)
Δευτέρα 24/11
18:00 Βόλος-Λεβαδειακός: Παπαπέτρου (Τρύφωνας, Νίκζας, 4ος Τσαγκαράκης, VAR: Ευαγγέλου, Κουκούλας)
20:00 Λάρισα-ΟΦΗ: Γιουματζίδης (Μπουξμπάουμ, Δέλλιος, 4ος Μπεκιάρης, VAR: Ματσούκας, Πουλικίδης)
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θα άφηνα μέσα τον Χουάντσο και έξω τον Όσμαν - Η εξάδα-φαβορί για το Game 5» (vid)
- Παναθηναϊκός: Μικρή ανατροπή με την προετοιμασία, τι ζήτησε ο Νίστρουπ
- Μπακασέτας: Διατεθειμένος ο Παναθηναϊκός να καλύψει το χάντικαπ ενός μεγάλου μέρους του ποσού
- Η πρώτη μεταγραφή: Μια ανάσα από Καμαρά ο Παναθηναϊκός
- Η viral δικηγόρος του ΟΑΚΑ για το Game 5: «Πάμε στο εξοχικό να πάρουμε το πρωτάθλημα» (vid)